Olohuoneen uusi järjestys

PC261175.JPG

PC261180.JPG

 

Olohuoneesta ei ole näkynyt paljoakaan kuvia. Syy on se, etten pidä siitä. Kalusteet ovat ne, jotka ostimme vuonna 2007 kaupunkiasuntoomme ja ne ovat kertakaikkiaan väärät tähän kotiin. Kulmasohvan saa onneksi kahteen osaan, joten laitoimme nyt toisen palasen takkahuoneeseen ja HAY:n nojatuolit laitoimme olohuoneeseen. Tykkään tästä järjestyksestä paljon enemmän. Ilmava sisustus on eniten omaa makuani. Tarvitsen paljon tyhjää tilaa ajatuksilleni. Myös tämän takia siisti koti on minulle todella tärkeä… olen vihainen kuin karhuemo, jos joudun katsomaan vaatekasoja ja epäjärjestystä pitkään. Tuntuu, että koko elämäni on yhtä kaaosta, jos on sotkua.

Olen varmaan jo vuoden päivät katsellut sohvia, nyt ykkösenä on Adean Wilhelm tai HAY:n Björn. Toisaalta, kodissa on paljon uutta (ehkä liikaakin?). Kaipaan vähän kulunutta pintaa – asutaan kuitenkin vanhassa talossa. Kulunut konjakinvärinen nahkasohva tai nojatuoli olisi aivan ihana. Patinoitunut valkoinen nahkasohva olisi myös mainio. Joo ja kaikki Knoll:in kalusteet – Yes please! Vietin tällä sivulla tänään aika pitkän tovin. Ihanaa.

Nyt vaan säästämään. Mitä ihanaa te toivoisitte omaan kotiinne?

/about my living room. The interior is still in progress. I would rather mix more old and new furnitures…

Kommentit (18)
  1. Tunnistan tuon valkoisen tyhjän tilan tarpeen. Minäkin koen helposti omassa kotiympäristössä liian tavaran suorastaan visuaalisena hälynä, vaikka ihailen toisaalta runsaita ja värikkäitä koteja -muilla…

    Tuli mieleen, että olisko Boknäsillä tarkoittamasi tyylisiä nahkasohvia tai Kruunukalusteella, jos oikeasti vanhaa ei ala löytymään. Tuon wieniläiskaunottaren ja kristallilasien seuraan sopisi toki vaikkapa sammaleenvihreällä sametilla päällystetty antiikkisohvakin tai sellainen nahkainen nappisohva (Chesterfield ?) Toisi hauskaa kontrastia muuten yksinkertaiseen ja valoisaan tyyliin.

  2. Ihana koti teillä. Saako tiedustella mistä noi viimeisen kuvan juomalasit ovat?

    1. Voi, ne on mun äidiltä lainassa. En ole ihan varma mistä ne ovat – veikkaan, että jostain ulkomaanreissulta ostettu. Kristallia ovat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *