Olohuoneessa

Coco Sweet Dreams

 

Lupailin niitä kuvia olohuoneesta. 

Minulla on ehkä tämän huoneen kanssa ikuinen probleemi. En tiedä mikä matto sinne sopisi parhaiten, tila tarvitsee ehdottomasti todella suuren maton osakseen. Lainasin terassilta Sinnerlig-mattoa ja aika kivasti se värinsä puolesta olohuoneeseen sopiikin... mutta jotenkin näkisin, että maton pitäisi olla vieläkin suurempi, jotta se nappaisi nuo kalusteet paremmin osakseen.

Pidän siitä, että kalusteet eivät ole sijoitettu telkkarin kanssa symmetrisesti, vaan ennemmin niin, että huone avautuu huoneeseen tullessa kauniisti ja niin ettei tv hyppää ensimmäisenä silmille. Sohva on edelleen ihana, se on Adean Band C215 Sisustuksen Koodista. Konjakinvärinen daybed siirtynee ehkä takkahuoneeseen ja olohuoneeseen voisi tulla jokin rento moderni nojatuoli. Knollin Womb olisi unelma! Entäs mikä sohvapöytä?

Tauluhommat ovat vielä kesken, olen ajatellut tehdä kuvista katsottuna vasemmalle seinälle suuren modernin maalauksen.

/my living room at the moment. I think it's never completely finished.

 

Kommentit

Gia / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

Kaunis sohva ja ihana vehreä näkymä terassin kautta pihalle! Womb on minunkin yksi unelmatuoli (monista), ja just niin mukava kuten nimi lupaa <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos paljon! :) ja jooh, Womb on jotenkin niin täydellinen. <3

Sanni - SEES by Sanni (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Näyttää hyvältä Henna! Tuohon voisi sopia ehkä n. 2m leveä, vaikkapa n. 70 cm syvä matala puinen tai lasinen sohvapöytä. Sellainen arkkitehtoninen, eleetön ja... pitkä :) Se olisi hyvä kontrasti pyöreälle ruokapöydällenne ja sopisi talon henkeen. Itselläni on juuri vastaavanlainen varastossa osottamassa parempia aikoja. Se on ihana.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti Sanni, tosi hyvältä näyttää teilläkin! <3 Erityisesti lasinen sohvapöytä kiinnostaa, jos sulla on vinkata jtn tiettyä niin linkkaa vaan. ;)

Taina L.

itämainen matto voisi olla aika upee tuohon. Niitäkin saa monessa värissä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta! Erityisesti syksyllä/jouluna olisi kiva laittaa jokin itämainen matto. 

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Ihanan selkeää teillä, puhtaita linjoja :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Itse kaipaan ehkä vähän enemmän "täytettä" kotiin.... Ehkä niitä tauluja...

Tiha (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Mulla on tuo sama sohva ja ja juuri Womb on ollut pitkään unelmana saada sohvan kaveriks :) saa nähdä saanko koskaan unelmaani toteutettua.

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Todella inspiroivaa koska on tällä hetkellä niin pelkistetty niin siihen tilaan voi luoda vielä monenlaisen tunnelman. Mistä sellaisia valtavia mattoja oikein saa? Itsekin nyt olen miettinyt ruokailutilaan jonkun valtavan maton mutta en ole kyllä sellaiseen törmännyt. Mun pitäisi myös laittaa tauluja seinille, mulla on muutama kollaasi-idea mutta se on aika pelottavaa lyödä niitä nauloja seinille ja sitten muuttaa mieltä:) Parveke taitaa olla ainoa valmis projekti meidän taloudessa.

Mrs X (Ei varmistettu)

Carpet Vistalla on ainakin kattava mallisto erilaisia mattoja. Suuria ja pieniä.
Muutkin mattoliikkeet myyvät erikokoisia mattoja.
Toisekseen vinkkaan Clas Ohlssonin tauluteippejä. Ei poraamista, ei naulaamista, ei reikiä seinille. Ainakaan kevyissä tauluissa. Isompia en uskalla jättää teippien varaan.

SaanaH (Ei varmistettu)

Oon yrittänyt kahlata läpi postauksia, mutta yhdessäkään ei näy teidän telkkaria. Me muutettiin uuteen taloon ja mulla on nyt kauhee luksus ongelma, että olohuone on LIIAN iso. Ja en tiedä mitenkä ihmeessä sijoittaisin telkkarin ja vanha tv-taso ei vaan istu sinne ollenkaan. En haluis ollenkaan tv-tasoa, mutta pakko se canalDigital laatikko on johonkin piilottaa (asutaan Norjassa ja tuo vehje on meidän alueella pakollinen). En halua, että telkkari on keskiössä, mutta en myöskään, että niskat vääntyy sitä katsoessa... Saisko sulta mitään vinkkejä, tai voisitko tehdä aiheesta postauksen?

Aappinen (Ei varmistettu)

Varistaako nuo Sinnerlig -matot paljon?

Kommentoi