Olohuoneessa

 

p8010976.jpg

P8010951.jpgP8010948.jpg

P8010957.jpg

Lupailin niitä kuvia olohuoneesta. 

Minulla on ehkä tämän huoneen kanssa ikuinen probleemi. En tiedä mikä matto sinne sopisi parhaiten, tila tarvitsee ehdottomasti todella suuren maton osakseen. Lainasin terassilta Sinnerlig-mattoa ja aika kivasti se värinsä puolesta olohuoneeseen sopiikin… mutta jotenkin näkisin, että maton pitäisi olla vieläkin suurempi, jotta se nappaisi nuo kalusteet paremmin osakseen.

Pidän siitä, että kalusteet eivät ole sijoitettu telkkarin kanssa symmetrisesti, vaan ennemmin niin, että huone avautuu huoneeseen tullessa kauniisti ja niin ettei tv hyppää ensimmäisenä silmille. Sohva on edelleen ihana, se on Adean Band C215 Sisustuksen Koodista. Konjakinvärinen daybed siirtynee ehkä takkahuoneeseen ja olohuoneeseen voisi tulla jokin rento moderni nojatuoli. Knollin Womb olisi unelma! Entäs mikä sohvapöytä?

Tauluhommat ovat vielä kesken, olen ajatellut tehdä kuvista katsottuna vasemmalle seinälle suuren modernin maalauksen.

/my living room at the moment. I think it’s never completely finished.

 

Kommentit (13)
  1. Varistaako nuo Sinnerlig -matot paljon?

  2. Oon yrittänyt kahlata läpi postauksia, mutta yhdessäkään ei näy teidän telkkaria. Me muutettiin uuteen taloon ja mulla on nyt kauhee luksus ongelma, että olohuone on LIIAN iso. Ja en tiedä mitenkä ihmeessä sijoittaisin telkkarin ja vanha tv-taso ei vaan istu sinne ollenkaan. En haluis ollenkaan tv-tasoa, mutta pakko se canalDigital laatikko on johonkin piilottaa (asutaan Norjassa ja tuo vehje on meidän alueella pakollinen). En halua, että telkkari on keskiössä, mutta en myöskään, että niskat vääntyy sitä katsoessa… Saisko sulta mitään vinkkejä, tai voisitko tehdä aiheesta postauksen?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *