#omapiilopaikka

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpgimage.jpg

 

Yhteistyössä Arabia, Farzer ja Paulig

Kuusi bloggaajaa haastettiin paljastamaan oma piilopaikka ja minä sain kunnian olla yksi heistä. Myös teillä lukijoilla on mahdollisuus ottaa osaa haasteeseen, kerron siitä lisää postauksen lopussa. * Voit myös voittaa kattaukseni tuotteet äänestämällä kuvaani täällä.

Suuren suureen pihaani kätkeytyy monta piilopaikkaa ja kaikista maailman kolkista tämä on se paras paikka olla omissa oloissani. Rikkaruohojen parissa arjen huolet unohtuvat, toisaalta niille lukuisille kukkasille on aika terapeuttista jutella kaikesta. 😉 Taustalla näkyy joukko syksyllä istuttamiani tulppaaneita, ne kukkivat nyt kaikessa komeudessaan ja olen niistä todella innoissani! Joukossa taitaa olla ainakin papukaijatulppaaneja ja valkoisia ripsureunaisia tarhatulppaaneja. Tiedän jo nyt mitä vien viikonlopun sankareille. 

Innoissani olen myös Arabian, Fazerin ja Pauligin yhteistyöstä. Heiltä on tullut kaunis yhteistyökampanja, joka sisältää Piilopaikka -astiasarjan tuotteita, Fazerin Aito Vanilja-keksejä, sekä Juhla-Mokka kahvirasian. Näitä kaikkia koristaa kuvittaja Piia Kedon Piilopaikka-kuosi, ei muuten yhtään haittaa pitää näitä kauniita tuotteita kahvipöydällä. Mustavalkoinen kuviointi on paljon mieleeni. 

Me syödään paljon ulkona ja katan pöydän vähän minne sattuu, paikkoja on monia. Tähän kattaukseen kokosin syviä Arabian Piilopaikka-lautasia valkoiseen Arctica-astiasarjaan yhdistettynä. Piilopaikka-mukin täytin marjoilla, viikunoilla, mintunlehdillä ja Fazerin Aito Vanilja-kekseillä. Arabian sivuilla on muuten todella innostavia kattausideoita… kannattaa selata, jos kaipaat ideoita.

*Voitte osallistua haasteeseen ja saatatte voittaa mukavia palkintoja. Lataa kuva Instagramiin, Twitteriin tai Pauligin, Fazerin, tai Arabian Facebook-seinälle #omapiilopaikka -tunnisteella. Tunnisteella #omapiilopaikka julkaistut kesäiset kuvat piilopaikoistanne päivittyvät Piilopaikka-sivustolle ja osallistujien kesken arvotaan viikottain tuotepalkintoja Piilopaikka-kangaskassissa. 

Kattaushaasteeseen osallistuneiden bloggaajien kuvia pääset katsomaan täältä ja suosikkiasi äänestämällä voit voittaa kattauksessa käytetyt astiat itsellesi. 

 

 

Kommentit (5)
 1. Minun 1. DOMINOT. Valmistajaa en ole viimeaikoina tsekannut. NAM
  Kiva tietää. Kävin kyllä kaupassa, mutta en muistanu vielä ostaa UUTUUS keksejä…

 2. Kivalta näyttää ja Ihania Kuvia.
  Tykkään myös Kekseistä ja Jäätelöstä 😉 NAM.
  Noita Dominon Uutuuksia pitääkin muistaa Kaupasta ostaa.

  Mielenkiintoista….Piilopaikka…Kaupungissa vai Maalla….
  LÖYDÄT 1.AIDON ACat&Minut blogger.com/blogspot.com

  1. Kiva kuulla!

   Tiesitkö muuten, että dominot eivät ole enää Fazerin, he kyllä kehittivät keksin joskus 50-luvulla, mutta nyt sitä valmistaa toinen merkki. Nämä Fazerin Aito-Vanilja keksit maistuvat mielestäni vielä paremmilta, keskellä oleva valkoinen täyte on pehmeää ja siinä on käytetty aitoa vaniljaa. Tooosi nam! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *