Osa Aamupalaa

 

image.jpg

 

Goooood morning!

Kahvini kermalla on vaihtunut vallan espressoon ja aamusmoothienkin kulautan nyttemmin pienestä lasista. Taitaapi olla vakkarijuttuja, että jokainen bloggaaja jakaa sen oman smoothie-reseptinsä. Minä lisään joukkoon aina jotakin vihreää, yritän noudattaa tätä vihreyslinjaa myös syömisessä. Olen kelannut, että mitä vihreämpää ruokaa syö, sitä ravintorikkaampaa se on (vrt. hailakka lehtisalaatti ja tummanvihreä lehtikaali). You see.

Lisään joukkoon aina teelusikallisen Puhdistamon Vihersmoothieta. Varsiselleri on uusin kokeiluni, pidän sen pirteästä mausta erityisesti aamuisin. Sitruunaa lisään vähän joka ruokaa ja juomaan. Puolikas banaani antaa sopivasti makeutta. 

/ 1/2 celery, 1/2 lemon juice, 1 teaspoon green powder, 1 dl pineapple, 1/2 apple + 1/2 banana. My morning mix.

Kommentit (4)
  1. Lisää marmoria, jee:) Hei, kannattaa kokeilla rucolan lisäämistä smoothien jos olet rucolan ystävä. Mulla on ollut vuosia sama green smoothie kaava ja olen ollut täysin kyllästynyt… Päätin sitten kokeilla rucolan lisäämistä koska sitä oli jossain hehkutettu. Mie ainakin tykkäsin mutta jos ei oo rucolafani niin sitten se voi olla liikaa.

  2. Hei sinä kun ymmärrät noiden kasvien päälle, oletko koskaan suunnitellut hankkivasti aloe vera-kasvia itsellesi?
    Itse hommasin sellaisen hiljattain, ja kasvia voisi kuulemma käyttää myös aamusmoothien seassa… Tähän asti olen uskaltanut vasta hoitaa sillä haavoja ja sen sellaista.. 🙂 Kiinnostaisi kyllä testata kuinka toimii myös sisäisesti nautittuna…
    Kaunis kasvi muutenkin ja näkisin jotenkin sopivan myös teidän sisustukseen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *