Paahdetut tomaatit

Coco Sweet Dreams

Tehtiin alkuviikosta uunikanaa ja viereen sijoitin muutaman kirsikkatomaatin. Niistä tuli ihania ja sain siitä idean paahtaa niitä kunnolla - ison kasan. Tomaatti sopii hyvin mozzarellan ja tuoreen oreganon kanssa. Vielä ruokaisemman saat kun kasaat tämän ympärille muitakin salaattiaineksia, kuten avokadoa, kurkkua, rucolaa ja niin pois päin. Kastikkeena käytin Rajamäen paksua balsamicoa, löytyy marketeista. Tätä kannattaa tehdä erityisesti sitten kun tomaatit ovat makeita ja mehukkaita. <3

Tein jotakuinkin tämän ohjeen mukaan, vähän soveltaen. Tyypillistä minulle. :)

Roasted tomatoes and mozzarella, with a touch of balsamic. Damn tasty!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kokeile halloum juustoaki :) On hyvää!

Mi Mi Mendine (Ei varmistettu) http://mimimendine.blogspot.fi

Näyttää ihanalta !! &lt;3

XX

<a href="http://mimimendine.blogspot.fi" rel="nofollow">MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta</a>

VIIRU (Ei varmistettu)

Kuulostaapa hyvältä täytyy testata!!! ajattelin tehdä blinejä ja netti on pullollaan erilaisia ohjeita, yritin katsoa jo blogistasi ohjetta eipäs löytynyt, mutta kuitenkin tehnyt niitä :), siis olisiko sinulla jotain hyvää ohjetta jota voisin testata ja mitä kannaattaa laittaa lisukkeeksi muuta kuin sipuli ,smetanaa tai mätiä ja lohta oisko vinkkejä, kiitti jo etukäteen :)

Paula -Kupla (Ei varmistettu) http://kuplablog.blogspot.no

Oi miten herkulliselta näyttää! Pitää kokeilla :)

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi

Oi, näyttää tosi hyvältä. Täytyy testata, juuri tänään ajattelin että sitä kaipaisi uusia vinkkejä menulle. Arjen kiireessä tulee laitettua aika paljon samoja ruokia.

Olet tervetullut vierailemaan uutukaiseen blogiini, joka keskittyy modernin kodikkaaseen sisustukseen ja arjen pienin iloihin. Juttunu löydät http://modernistikodikas.blogspot.fi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

oih, näyttääpä hyvältä. :) Mun yks ihan lemppari kans on tomaatti-mozzarella-avokado Rajamäen balsamicolla, niin nopeeta ja niin hyvää. Noita paahdettuja tomaatteja on ehdottomasti kokeiltava. Saisko tähän vielä pikaohjeen noihin suomeks? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, joo! Halloumi on aika suolaista niin mun mielestä vähän neutraalimpi mozzarella sopii paremmin. Halloumi on kyl niin hyvää! <3

Mi Mi Mendine, kiitos kaunis! :)

Viiru, me tehtiin joskus kamujeni kanssa. Täytteeksi laitettiin just noita sun luettelemisia. Meijä Lilyn Eeva kumppaneineen piti hetki sitten blinikestit ihan vimosen päälle, tsekkaa jos löytyy idiksii: http://www.lily.fi/juttu/blinikausi-korkattu-terveydeksi

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Paula, hyvää on!<3

Kerttu, kiitos. Minä vierailen! :)

Vierailija,  Rajamäen kastikkeet on kaikki niin hyvii! <3 no pikaohje: uuni päälle 200, pilko tomaatit kulhoon, heitä vähän öljyä, suolaa, pippuria, ruokosokeria ja koko setti uuniin vaan puoleksi tunniksi. Näin lyhykäisyydessään. :) balsamicoa laitoin vast valmiiseen ateriaan.

O (Ei varmistettu) http://seasaltmm.blogspot.fi/

Kannattaa kokeilla tuota Rajamäen balsamicoa myös pizzan päällä! Tulee hyvää kun laittaa sitä ja mustaapippuria, motsarellaa, kirsikkatomaatteja ja paljon rucolaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

O, oujee. Kuulostaa just hyvältä. Täytyy kokeilla!

Kommentoi