Paahdetut tomaatit

p1017457.jpg

p1017463.jpg

p1017471.jpg

Tehtiin alkuviikosta uunikanaa ja viereen sijoitin muutaman kirsikkatomaatin. Niistä tuli ihania ja sain siitä idean paahtaa niitä kunnolla – ison kasan. Tomaatti sopii hyvin mozzarellan ja tuoreen oreganon kanssa. Vielä ruokaisemman saat kun kasaat tämän ympärille muitakin salaattiaineksia, kuten avokadoa, kurkkua, rucolaa ja niin pois päin. Kastikkeena käytin Rajamäen paksua balsamicoa, löytyy marketeista. Tätä kannattaa tehdä erityisesti sitten kun tomaatit ovat makeita ja mehukkaita. <3

Tein jotakuinkin tämän ohjeen mukaan, vähän soveltaen. Tyypillistä minulle. 🙂

Roasted tomatoes and mozzarella, with a touch of balsamic. Damn tasty!

Kommentit (10)
  1. O, oujee. Kuulostaa just hyvältä. Täytyy kokeilla!

  2. Kannattaa kokeilla tuota Rajamäen balsamicoa myös pizzan päällä! Tulee hyvää kun laittaa sitä ja mustaapippuria, motsarellaa, kirsikkatomaatteja ja paljon rucolaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *