Paikka auringossa

P1013494.JPG

Meiltä puuttuu vielä terassi, mutta olen suunnitellut sitä jo monta kuukautta, rakentaminen on siirretty jonnekkin hamaan tulevaisuuteen. Talossa on muutamia juttuja, jotka pitää saada ensin kuntoon ja terassi on tärkeysjärjetyksessä melkein viimeisellä sijalla. Buu.

Valoisa puoli tässä on se, että suunnittelulle jää nyt aikaa. Me halutaan iso terassi, ihmiset tekee usein liian pienen. Terden pitää kuitenkin sopia meidän talon malliin ja olla jotenkin yhteydessä arkkitehtuuriin. Onko teillä muuten hyviä vinkkejä terassin suhteen?

Olen kerännyt Pinterestiin terassikansiota, sieltä voi löytyä kivoja idiksiä! Tällä hetkellä haaveilen leveästä laudasta ja leveistä betonisista portaista, jotka johtavat kauniisti puutarhaan. Tämä on yksi tosi ihana!

/A sunny day and here is my current place before terrace…

Kommentit (21)
  1. Mutta hei tuo puulattiahan on aivan ihana tuossa kuvassa. Mikä puu ja miten se on käsitelty? Meillä ei oikeen ees tuu terassia, vaan sellanen sisäpiha on, johon on laitettu raekivi-lattia, mikä toimii kyllä nyt aika hyvin meidän taloon (alkuun piti olla betonia). Mutta silti vähän noita kuvia katellessa alkoi harmittaan 😀 

  2. Ainoa neuvo: suunnitelkaa ISO terassi ja tehkää siitä vielä isompi. Sen tiesitkin.

    Mun vanhemmilla on tosi iso terassi, joka jatkuu pihalle eri tasoina. Se on mahtava. Nuo haluisivat jatkaa sitä vielä talon pitkille seinustoille. Mikään ei lopulta riitä… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *