Päivän asu tien päällä

 

P1010472.JPG

Siinä sitä ajellaan kylmän rauhallisesti. Päällä on Minimarketin trenssi, joka on ihanan liikkuvaa materiaalia, jakaa mielipiteet aamutakin ja super hienon trenssin välillä. Alla on Helkaman Saana-pyörä, jonka sain palkkiona, kun olin mukana heidän kuvauksissaan.

Pyörä on minulle tärkeä! Se on arkea helpottava menopeli, samalla se on minulle yksi suurimmista hyötyliikunnan välineistä. Kuljen suurimman osan viikonpäivistä pyörällä töihin, matka on pitkä, mutta siihen tottuu. Teen toimistotöitä ja istun melkein koko päivän tietokoneen äärellä, joten raikas ilma ja pyöräily on minulle tärkeää. Aikainen herätys ja lähtö pilkkopimeälle tielle on usein aika uuvuttavaa, mutta kun vauhtiin pääsee, matka menee yhdessä hujauksessa. Meinaan pyöräillä niin pitkään kun tie on kuiva ja asteet siedettävät.

Olo on vaan miljoona kertaa parempi toimistolla pienen ja tärkeän aamuspurtin jälkeen. Aina välillä mieheni puhuu toisen auton ostamisesta, mutta olen sitä mieltä, että se passivoittaa liikaa. Eli niin pitkään kun jalat kantaa – minä pyöräilen.

Tästä pyörästä on tullut minulle jo todella tärkeä – olen jo useana iltana käynyt tarkistamassa, että onhan pyörä varmasti lukossa ja suojassa – takaraivossa on vieläkin muisto rakkaan valkoisen retro Joponi varkaus. Missä te kaikki varastetut Jopot piileskelette? 

Minua kiinnostaisi tietää miten te matkaatte töihin? Pistäkää kommenttia!

/Trench: Minimarket, gray shirt: H&M, faux leather shorts: Zara, shoes Acne

Kommentit (48)
  1. Oi ihana Coco! Olipas positiivinen yllätys, että sinäkin olet työmatkapyöräilijä. Itse kuljen myös pääosin pyörällä. Kiinassa meitä pyöräilijöitä on paljon 🙂

  2. Annika / valentine's afternoon
    16.10.2013, 07:00

    Heips! Ihailtavaa pyöräilyä, olet reipas! Mäkin pyöräilin aina ennen töihin, ja talvisin kävelin. Mutta silloin matkaa oli vain pari kilsaa. Nyt työpaikkani muutti kauemmas kotipaikasta, joten työmatka pitää taittaa autolla. Tosi tylsää, sillä mäkin tykkäsin pyöräillen / kävellen tehdystä aamu- ja iltapäivähappihyppelystä, toimistohiiri kun minäkin olen päivisin. Nykyään on pakko lähteä joka ilta reippailemaan ulos, sillä tuntuu ettei muuten saa tarpeeksi happea päivässä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *