Päiväni videolla

Minulta on toivottu postausta arjestani ja kaikessa tylsyydessään tässä yksi päivä tiivistettynä neljään minuuttiin. Kaikkein kiireisimpinä hetkinä en tosin tarttunut kännykkääni, päivään mahtuu hetkiä, kun asiat vaan täytyy hoitaa.

Pyykinpesua, ruoanlaittoa, kattamista, syömistä, keräämistä ja kaikkea. Uskon, että kaikkien arkipäivät ovat tälläisiä vähän tylsänkin puoleisia, tai ei tylsiä vaan sitä normaalia arkea josta elämä enimmäkseen koostuu. Sosiaalinen media saattaa luoda suorituspaineita, sillä usein yleisölle jaetaan niitä hetkiä, kun tekee jotain ihan huippua. Minä ainakin koen toisinaan huonoa omatuntoa, kun olen puhkipoikki päivästä ja muut ne vaan treenaa, suorittaa tai juo shamppanjaa ihanissa tilaisuuksissa. Joten tässä teille tuiki tavallinen arkipäivä, onnihan on arkipäivissä.

Olen nyt hiljalleen uskaltautunut palaamaan toimistolle usean kuukauden etätyöskentelyn jälkeen ja miten ihanaa, kun arkeen on tullut taas rytmi. On paikka johon aamulla lähteä, laittautua, pukeutua ja iltapäivästä palata kotiin. Lapset aloittivat koulun ja sekin tuo sitä kaivattua ryhtiä päivään.

Vaikka toimistolle on ainakin toistaiseksi palattu ja kouluarki alkanut, niin toivon että sellainen terve järki pysyy edelleen päässä ja tiedostetaan vielä tartuntavaarat, jotta saadaan tämä korona vihdoin selätettyä. Tänään tulikin tieto, että etätöitä tulisi minun alueella taas suosia, joten koti tulee varmasti taas hyvinkin tutuksi.

Terveyttä ja iloa!

Henna

Kommentit (1)
  1. Noista evästeasetuksista ei pääse mihinkään, voi ainoastaan hyväksyä evästeet, mutta jos ei hyväksy, videota ei voi katsoa🤔

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *