Päivästä iltaan -asu

Olen mestari matkustamaan kevyesti. Minusta matkustaminen on itsessään jo vähän jännittävää, niin teen sen mieluiten mahdollisimman kevein mielin ja kantamuksin. Mekot ovat erityisesti kaupunkilomille erinomainen valinta, sillä päivät voi viilettää helposti sillä kokoonpanolla ja illan tullen voi kaivaa kassista neuleen* (mukanani oli myös kangaskassi, jossa tämä).

Meidän lauantai sujui aivan loistavasti, liki parisenkymmentä kilometriä patikointia siellä täällä. Matkalla ehti nähdä, syödä ja shoppailla ihan mielin määrin. Illaksi haimme kaupasta kotiin paljon juustoja ja patonkia. Leivät ovat muuten Ranskassa älyttömän hyviä, eikä yhtään niin turvottavia – mahtaako johtua siitä että ne on tehty juureen.

Olen varmaankin saavuttanut iän, jolloin nukkuminen kiinnostaa enemmän kuin yöelämä. Menimme siis hyvin liikkuneina ja syöneinä nukkumaan ennen puolta yötä Pariisissa. Sunnuntai alkoi ihanan kevyesti ja matkasinkin hyvillä mielin kotiin rakkaitteni luokse.

Neule: Lindex *saatu 

Mekko: Zara

Lenkkitossut: Adidas

muoti paivan-tyyli
Kommentit (3)
  1. Your blog is filled with unique good articles! I was impressed how well you express your thoughts.
    https://techbeasts.com/top-best-3d-android-game/

  2. Kevyet kantamukset on bestest.
    Oliko sulla kuitenkin kahdet lenkkarit?
    Musta kengät vie hurjasti tilaa..

    1. Mulla oli vaan nuo yhdet… ja korkokengät just in case mut niille ei ollut käyttöä. Ehkä mietit aiemman postauksen tyttöä Niken lenkkareissa… hän on ystäväni Julia kenkineen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *