Parempia aikoja

Coco Sweet Dreams

Tässähän on mennyt tovi päivittäisten blogipäivitysten kera.

Täytyy sanoa, että täällä päässä on totaalinen luova tauko, olen etsinyt inspiraatiota kaikkialta... kyllä se vielä löytyy! Muutaman viikon ajan on ahdistanut toden teolla uutiset, toisinaan en halua edes niitä katsoa. Elo ympäri maailmaa on liian epäreilua, sitä funtsin taas, kun hain postipakettia, joka sisälsi paljon karkkia ja vaatteita... samalla uutisoitiin pienestä pojasta rannalla. Minulla on kaikkea aivan liikaa ja se tuntuu jotenkin väärältä.   

Vaikka olenkin kiireinen, niin haluan ehdottomasti auttaa taas omalta osaltani, en vain tiedä miten. Olen noin kymmenen vuotta sitten vieraillut vastaanottokeskuksessa soittamassa pianoa ja leikittämässä lapsia, se oli joulun aikaan ja huh huh miten iloiseksi siitä tulinkaan! Jotain tämän tyylistä haluaisin tehdä ja olla avuksi. Toivottavasti löydän jonkin itselleni sopivan tavan auttaa. Idiksiä? 

Eri kulttuurit kohtaavat minunkin perhepiirissäni ja olen oppinut ihan pienestä pitäen vanhemmiltani, että meidän kuuluu auttaa muita. Se nyt vaan on meidän velvollisuus, that's it. 

Ei minulla muuta tähän iltaan. Parempia aikoja ja inspistä odotellessa.

/love & peace

 

Kommentit

Bubble bath time (Ei varmistettu) http://rosebath.blogspot.com

Hyvä kirjoitus! Samoja asioita pohdiskelen täällä myös. Meillä on lähikirkolla kerätty ja jaoteltu vaatteita. Nyt suunnitteilla suomenkielen oppituntien järkkäämisrinkiä vastaanottokeskukseen. Ruoan jakamista. Hätämajoitukseen tulevia voi pyytää pelivuoroille sählyyn, korikseen, fudikseen tms., opastaa kirjaston käytössä, neulo villasukkia talveksi, vedä joogatunti, auttamisen muotoja on monia. Toivotaan, että sopiva ja omalta tuntuva auttamisen muoto löytyy! http://rosebath.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Lämmin kiitos näistä vinkeistä! :)

Veeraa (Ei varmistettu)

Ensimmäinen kommenttini tähän blogiin, mutta nyt osui ajatukset niin yksiin. Mietin jo ehdottavani miehelle että majoitetaanko lapset samaan huoneeseen, ja otetaan yksi pakolaisperhe meille asumaan... Täytyy tietenkin miettiä omien voimavarojen mukaan auttamista, itse annan ihan rahaa ja kaikkea "itselle roinaa" (vaatteet, kodintekstiilit jne). Lisäksi ajattelin lähteä mukaan SPR:n kautta maahanmuuttajan ystäväksi. Jos joudun joskus itse lähtemään toiselle puolelle maailmaa henkeni pelastamiseksi, toivoisin että joku siellä ottaisi minut ystäväkseni.

Coco
Coco Sweet Dreams

Veit sanat suustani, ystävyysjuttu kiinnostaa minuakin. <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Pus! <3

Tasaraita

Kiitos tästä kirjoituksesta. Toivottavasti tämä herättää niissäkin ihmisissä auttamisen halun jotka eivät ole vielä auttaneet tai miettivät omaa tapaa auttaa. 

Itsekin haluaisin tehdä jotain enemmän kuin lahjoittaa vaan rahaa ja vaatetta. Tuo aiemman kommentoijan idea maahanmuuttajan ystäväksi alkamisesta kuulostaa kivalta ja mielenkiintoiselta. Itse olen tällä hetkellä työttömänä niin rahaa ei kauheasti ole ylimääräistä mutta aikaa sitäkin enemmän. 

Hertta
Lilou's Crush

Nyt ihan väli kevennyksenä tärkeään asiaan: voisin harkita muuttoa sinne, jos saisin sunlaisen ystävän :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hertta Herttainen. <3 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos itsellesi Tinttinen. Minunkin mielestä kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Olen tutustunut muutamiin maahanmuuttajiin ja saanut niin paljon rikkautta siitä itselleni. Maailma avartuu ihan uusiin ulottuvuuksiin.

Kommentoi