Parhaat Polttarit

Kerroinkin aiemmin, että olen hyvän ystäväni kaasona ja tänä viikonloppuna juhlittiin polttareita. Järjestelyt ovat pitäneet minut melkoisen kiireisenä, mutta kaikki häslinki on ollut kyllä kaiken tämän arvoista. Suurin kiitos ihmisten jälkeen kuuluu kyllä mahtavalle säälle, joka helli juhlaväkeä koko viikonlopun. 

Kirjaan tähän ylös meidän tekemiset, jospa näistä olis jotain idistä polttareita suunnitteleville.

image.jpeg

image.jpeg

Polttarit kestivät kaksi päivää. Yllätimme tulevan morsiamen hakemalla hänet töistä ja tuuppasimme autoon. Häkeltynyt ystäväni kyyditettiin mökille yöksi ja siellä teimme morsiustaikoja. Uimme auringonlaskun jälkeen meressä lukuisten tähtien alla. Nämä ovat näitä ikimuistoisia hetkiä, joita en varmasti tule ikinä unohtamaan.

image.jpeg

image.jpeg

Lauantai-aamu valkeni lämpimällä auringonpaisteella ja keräännyimme yöpuvuissamme merenrannalle katselemaan tyyntä mertä. Sain blogin kautta testiin ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja testasin tuotteita tulevalle morsiamelle. Oleskelu meri-ilmassa teki uudesta päivästä mitä parhaimman. Niin raikasta! Yksi urhea pulahti jopa aamu-uinnille, näin jälkikäteen harmittaa, etten mennyt minäkin.

image.jpeg

image.jpeg

Olisin voinut jäädä mökille pidemmäksikin aikaa, mutta brunssin jälkeen autot starttasivat kohti kesäistä Turkua, jossa jo kymmenet iloiset vapunjuhlijat olivat meitä vastassa.  Osa väestä kävi suorittamassa Fobia-roomin ja osa jäi valmistelemaan piknikkiä, joka syötiin Samppalinnanpuistossa. Piknikin jälkeen siirryimme sviittiin ja korkkasimme skumpan. Illan yksi ehkä hauskimmista kohokohdista oli illanvietto Radisson Blu Marina Palace hotellissa ja miesesiintyjän vierailu paikan päällä, vieläkin sattuu vatsalihaksiin kaikki se nauraminen. 🙂 Myöhäinen ilta vietettiin ravintolassa ruokailun parissa ja yö meni sviitissä saunoen. 

image.jpeg

Sunnuntaiaamu valkeni rauhalliseen tahtiin. Väsynyttä juhlijaa hemmoteltiin Radissonin uudistuneella aamupalalla: Super Breakfastilla. Vapun aikaan teemana oli piknik ja hyvin kaunis aamupala toimitettiin puuastioissa paikan päälle. On muuten luksusta syödä aamupala sängyssä, ei tarvitse miettiä mitään. Näitä breakfast in bed -päiviä pitäisi harrastaa paljon enemmän. Miksipä ei yllättäisi rakasta toisinaan kantamalla sitä päivän tärkeintä ateriaa suoraan sänkyyn like this: 

image.jpegimage.png

image.jpeg

Saattapi olla, että nyt väsyttää. Mieli on todella rentoutunut ja seesteinen, ihan parhaat polttarit ikinä, vaikka itse sanonkin! Suuret kiitokset vielä juhlaväelle, kaasoille ja tietty tulevalle morsiammelle, joka on minulle niin tärkeä tyyppi.

 

x

suhteet ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Ystävän polttareita suunnittelemassa
    1.11.2017, 17:47

    Hei, minua kiinnostaisi tietää mistä löysit tämän mies esiintyjän Turusta?

  2. Ystävän polttareita suunnittelemassa
    1.11.2017, 17:47

    Hei, minua kiinnostaisi tietää mistä löysit tämän mies esiintyjän Turusta?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *