Parhaimpia hankintoja

Ajattelin listata muutamia juttuja, jotka ovat osoittautuneet loistaviksi hankinnoiksi.

Istutin viime kesän lopulla heinää  pihalle ja ne ovat viihtyneet sorapihalla loistavasti ja ovat yltäneet jopa metrin korkeuteen. Vieressä on suihkulähde joka on aina päällä, kun istun tällä pienellä kesäkeitaalla.

Ostin viikko takaperin uuden tuolit Jyskistä, joiden hinta ei päätä huimannut. Aurinkotuoleilla on mukava pötkötellä ja selkänojan korkeutta saa säädettyä helposti.

Lasiset pariovet tekevät asuintiloista suuremman oloiset, ne eristävät ääntä ja pitävät makkarin vähän viileämpänä. Olen todella tyytyväinen, etten valinnut umpinaisia ovia.

En osaisi olla enää ilman suurta jääkaappia, johon mahtuu ruokaa vaikka millä mitalla.

Pieni ruokapöytä vaihtui suurempaan pienellä vaivalla, kun vaihdoin vain marmorisen pöytälevyn suurempaan liki kolme metriseen. Se on tähän kotiin ihan ehdoton ja se sopii mittasuhteiltaan paljon paremmin juuri tänne. Sen ympärille voi kokoontua vähän suuremmallakin porukalla.

Sisätilan maalisävy on lämmin ja kotoisa, se on Tikkurilan valkoinen. Ovet ja listat eivät näytä sen rinnalla kellertäviltä vaan kaikki sulautuu keskenään.

Pikkuvessa viehättää yksinkertaisella ilmeellään. Käsipyyhkeille on paikka vastakkaisella hyllyllä ja tangolla, mutta rennompi idea on pitää pyyhettä myös kuution päällä. Rentous on kotini yksi tärkeimmistä tunnelman luojista.

Peiliovet tekevät talosta valoisan ja ne heijastavat näkymiä pihalle. Pihalta katsottuna sisätilat näyttävät tuplasti suuremmilta, kuin talo jatkuisi pidemmällekin luoden avaruutta.

Kylpyhuone makuuhuoneen yhteydessä ja koko kylppärin yleisilme on raikas, enkä ole missään kohtaa katunut taikka kyllästynyt näihin valintoihin, mitä alkujaan tein. Mielessäni oli vaikka kuinka monet laatat mutta palasin ensimmäiseen mielikuvaan, minkä taloa suunnitellessa sain päähäni. Pidän myös siitä, että makuuhuoneessa on ovi pikkuterassille ja kaikenkaikkiaan koko talossa on toimiva pohja ja valon määrä. Talo itsessään on täydellisesti asettunut tontille ja ikkunoista tulee valoa juuri oikeina hetkinä. Aamulla makuuhuoneeseen paistaa aurinko, illalla auringonlaskua voi katsella olohuoneesta käsin.

Kaikki on hyvin näin.

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. Kotisi on kyllä upea! Milloin saamme kuvia sen ulkokuoresta?

    1. Taloa maalataan juuri nyt ja terassi on suunnitteilla, ehkä sitten. 🙂

  2. Oi miten ihana koti <3 Luin juuri äsken vanhan artikkelin siitä, kuinka 32-vuotias Henna päätti avioeron jälkeen rakentaa oman talon ja sen jälkeen etsin blogin 🙂 Aivan ihana valo ja tunnelma, kertakaikkiaan. Koti vaikuttaa tosi onnelliselta.

    1. Oih, kiva kun löysit tänne! Tässä kodissa on kyllä oma onni omiaan. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *