Parhain peili meidän kylpyhuoneeseen

Pitkän ehkä liiankin pitkän harkinnan jälkeen sain viimein ostettua mieluisan peilin kylpyhuoneeseen. Halusin mahdollisimman huomaamattoman ja sellaisen joka sopii altaan kanssa hyvin yksiin. Lisäarvoa toi taso, johon saan laskettua kaikenlaista pientä putelia ja purkkia. Kirjoittelinkin jo aiemmin noista pienistä kasvopyyhkeistä, joita rullaan lähelle pesupaikkaa. Ihan paras idea ja tuo pientä luksusta kasvojenhoitoon.

Tässä loman aikana on tapahtunut jo niin paljon edistyksellisiä asioita talon suhteen, ettei ole tosikaan. Eikä lomakaan ole kuin vasta aluillaan. Näin sen pitääkin mennä, sillä viime vuonna asensin taloon lattiaa melkeinpä koko kesäloman.

Terassi ja peili olkoon tämän kesäloman kotityöt ja nyt suon itselleni pienen tauon. Käyn uimassa aina hyvällä säällä, halaan lapsiani päivittäin, tanssin, höpsöttelen ja koitan olla miettimättä mitään liikoja.

Enkä varsinkaan tee mitään raksahommia!

Peili: Normann Copenhagen Horizon

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. Hei! Ensinnäkin kiitos blogistasi, upea, olen seurannut jo useita vuosia. Olisin kiinnostunut tästä peiliratkaisusta: miten peilin valo on toteutettu? Googlasin tuotteen ja itse peiliin ei ilmeisesti valoa sisälly. Oletko käyttänyt erillistä valoa ja jos, niin millaista? Niin kaunis ratkaisu!

    1. Seinässä on siis rakennusvaiheessa jo sähkölle paikka. Sähkömies sitten kytki peilin taakse led-nauhan joka antaa epäsuoraa valoa. 🙂

  2. Onko siellä hyviä siisustus ja Second hand vinnkejä? Muoti kauppakeskus, ja ruoka paikkoja, ja muut hyvä vunnit.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *