Pari seuraavaa sisustushittiä?

Coco Sweet Dreams

Minua pyydettiin ennustamaan seuraavaa sisustushittiä.

Voisin sanoa ne hypettämäni viherkasvit tai Martiniquen banaaninlehdet, mutta vastaan lyhyesti ja ytimekkäästi vihreä. Kaikki vihreän sävyt haaleasta tummaan. Raikkaus!

 

 

Tällä hetkellä innostun valkoisesta 10x10 laatasta tiililadonnalla ja kullasta. Ihailen laatoitettuja tasoja, ikkunalautoja, pöytiä ja tietysti seiniä. Artekin tarjoiluvaunukin kaakelitasolla on alkanut kiinnostamaan.

 

 

Sanoisin myös rentous ja klassisuus - kenkälaatikoita, kirjapinoja ja lempikenkiä. Henkilökohtaisten tärkeiden tavaroiden ja esineiden tuominen osaksi sisustusta. Sisustuksen ei tarvitse olla niin harkittu, vaan se saa näyttää vähän boheemilta. Itseasiassa viihdyn paremmin vähän keskeneräisessä kodissa - tyhjää tilaa saa ja pitää olla eniten. 

 

 

Mitäs mieltä te olette? Mikä on seuraava sisustushitti? Entä mitä ette huolisi omaan kotiinne?

/shades of green

 

Kommentit

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Ihania kuvia, Hemppasein ♥
Viherkasvit on kyllä niin jee! Ja sun tekstin perusteella meillähän on siis sooo this season kotona. Lehtipinot notkuu lattialla ja maalattiin vuosi sitten rempassa se yks olkkarin seinäkin mintunvihreällä.
Missä hei eka ja vika kuva on otettu? Niissä on ihana hennamainen tunnelma :))

Coco
Coco Sweet Dreams

Thanks dear!

Ne kuvat otin pojan huoneesta, sillä on yks seinä tuollainen harmaa, mikä näyttää kuvissa taktisesti vähän vihreään taittuvalta, ehkä se onkin. Se on ihan laastia.

Pojun seinä toimii usein kuvaustaustana, onneksi pieni mies antaa äidin tuoda välillä vähän kasveja ja kenkälaatikoita huoneeseen.

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Mä mietinkin että oisko tää sieltä pojun huoneesta, mutta väri hämäsi mut. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Kauniita kuvia, taas kerran! Mielestäni blogisi on kehittynyt erittäin hyvään suuntaan :) Kiitos!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Tosi kivaa kuulla, olenkin yrittänyt vähän kehittää tätä blogsua - viime vuonna oli pitkään sellainen suvannevaihe - etten löytänyt oikein inspiraatiota mistään ja joku tökki - nyt puhaltaa taas hyvät tuulet ja fiilikset.

<3

am_ (Ei varmistettu)

Mä veikkaan seuraavaksi sisustustrendiksi, että värikkyys tulee enemmän. :) Nyt on ollut aika pitkään paljon kokovalkoista, ja ainakin omaan silmään runsaampi värien käyttö näyttää nyt raikkaalta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, samaa tuumailen itsekin. 90-luku (väreineen) näkyy myös tulleen ainakin jossain muodossa ja nyt sisustus ja muoti kulkee aika vankasti käsi kädessä.

Artdeco (Ei varmistettu)

Juurikin sitä kammottavaa tarjoiluvaunua en ottaisi mistään hinnasta! Se on aina ja iankaikkisesti jokaisessa "sisustetussa" asunnossa vakiovarusteena. Turha tilanviejä, enkä ole koskaan nähnyt sitä varsinaisessa tarjoiluvaunu-käytössä, vaan ennemminkin pelkkänä laskutilana. Sellaisena se toki toimiikin, mutta itse ottaisin ennemmin jonkun tyylikkään pöydän. Artekissa tökkii muutenkin se iänikuinen koivu, joka tummuu todella ruman väriseksi.

Sanna/Inspiredbylove (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2014/02/kevaisia-savyja.html

Aivan ihania kuvia jälleenkerran.. teillä on juurikin tuota elämänmakuisuutta, miksi tykkään blogiasi seurata &lt;3

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Artdecon kans samaa mieltä koivu on kaunis uutena mutta vanhetessa ihan hirveä se menee tummaksi ja keltaiseksi. Vinkki tähän jos haluaa koivun säilyvän vaaleana puhtaalle puulle parikerrosta valkoista kuultavaa osmocoloria ja sitte väritön vielä päälle säilyy vaaleanpuun näköisenä monta vuotta ja kun alkaa kellastuun hioo puun ja tekee saman uudelleen on kuin uusi, nää on näitä ammatttilaisten niksejä :) olen lukenut jostain ja kaupoissakin näkyy et kodin sisustuksessa on kovaa huutoa musta, harmaa, valkoinen terästettynä keltaisella ja mintunvihreällä ja keltaista en sitten ottais vaikka on kuinka in!!! Vai vihreää olen siis muodissa rakastan vihreän kaikkia sävyjä erityisesti myrkynvihreää... ei muuten moni tykkää :) mulla tulee coco sun kodista aika paljon tyylillisesti 70-80 luku mieleen sitä vissiin haetkin? 90 luvun lopussa oli mun mielestä vaatteet hyvänäköisiä :) muistan ne elävästi oi.. nuoruus :)

Irina - White & Fresh (Ei varmistettu) http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tuohon vihreään ja henkilökohtaisten tavaroiden tuomiseen sisustukseen voisin kyllä yhtyä! Ainakin omaan kotiin on tulossa ehdottomasti vihreää. :)

Tiin@ (Ei varmistettu)

Hienoja kuvia! Meillä alkamassa remonttiprojekti, jossa remontoimme hyvin saman ikäisen talon kuin teillä kokonaan uusiksi. Millä valkoisen sävyllä teillä on seinät maalattu? Entä mihin lämmitysjärjestelmään päädyitte? Meillä kohteessa on sähkökäyttöinen lattialämmitys mutta se olisi pakko uusia mikäli haluaisi suuret ikkunat ilman pattereita.

Retu (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Veikkaan turkoosin tulemista. (Tai sitten se on tullut jo, mutten vaan ole pysynyt kärryillä… Vai luetaanko se vihreisiin?) Pidän itse niin paljon valkoisesta ja harmaasta, että tuo edellä mainittu koivu on minunkin inhokki sisustuksessa.

Kommentoi