Pari seuraavaa sisustushittiä?

Minua pyydettiin ennustamaan seuraavaa sisustushittiä.

Voisin sanoa ne hypettämäni viherkasvit tai Martiniquen banaaninlehdet, mutta vastaan lyhyesti ja ytimekkäästi vihreä. Kaikki vihreän sävyt haaleasta tummaan. Raikkaus!

 

P1014508.JPG

 

Tällä hetkellä innostun valkoisesta 10×10 laatasta tiililadonnalla ja kullasta. Ihailen laatoitettuja tasoja, ikkunalautoja, pöytiä ja tietysti seiniä. Artekin tarjoiluvaunukin kaakelitasolla on alkanut kiinnostamaan.

 

P1014563.JPG

innostun.JPG

P1014556.JPG

 

Sanoisin myös rentous ja klassisuus – kenkälaatikoita, kirjapinoja ja lempikenkiä. Henkilökohtaisten tärkeiden tavaroiden ja esineiden tuominen osaksi sisustusta. Sisustuksen ei tarvitse olla niin harkittu, vaan se saa näyttää vähän boheemilta. Itseasiassa viihdyn paremmin vähän keskeneräisessä kodissa – tyhjää tilaa saa ja pitää olla eniten. 

 

P1014511.JPG

 

Mitäs mieltä te olette? Mikä on seuraava sisustushitti? Entä mitä ette huolisi omaan kotiinne?

/shades of green

 

Kommentit (13)
  1. Veikkaan turkoosin tulemista. (Tai sitten se on tullut jo, mutten vaan ole pysynyt kärryillä… Vai luetaanko se vihreisiin?) Pidän itse niin paljon valkoisesta ja harmaasta, että tuo edellä mainittu koivu on minunkin inhokki sisustuksessa.

  2. Hienoja kuvia! Meillä alkamassa remonttiprojekti, jossa remontoimme hyvin saman ikäisen talon kuin teillä kokonaan uusiksi. Millä valkoisen sävyllä teillä on seinät maalattu? Entä mihin lämmitysjärjestelmään päädyitte? Meillä kohteessa on sähkökäyttöinen lattialämmitys mutta se olisi pakko uusia mikäli haluaisi suuret ikkunat ilman pattereita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *