Perjantain odotus

Niin se on viikko melkein vierähtänyt ja kaikki on oikeastaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Teen itselleni aina muutamat päämäärät viikolle ja yritän hoitaa ne parhaani mukaan, sainpas hoidettua ja vielä kaikki. Nyt istun kynnet lakattuina ja odotan jo kovin huomista iltaa.

Huomenna on katsokaas sellainen päivä, kun minun tärkeä ystäväni valmistuu tohtoriksi. Herkistyn jo nyt kaikesta siitä ylpeydestä ja suuresta työstä, minkä hän on tämän eteen tehnyt saavuttaakseen yhden unelmansa. Hän on mitä parhain tukipilari ja tsemppari minulle ja monelle muulle, löytää aina ne oikeat sanat nostaakseen toiset ylös tukevasti jaloilleen. Ja mikä energia ja positiivisuus hänestä huokuukaan, mahtava kaveri!

Huomenna on siis karonkka, jota menemme juhlimaan sankoin joukoin. Sitä ennen menen juhlistamaan uudistuneen Hotelli Seurahuoneen avajaisia ihanan seuralaiseni kanssa, joten juhlahumua pukkaa. Tätä menoa haluan jakaa ehdottomasti instagramin puolella, joten katsokaahan juhlia sitä kautta.

Nyt jonkin sortin kauneusunet kutsuvat, huomiseen ihanat!

perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Moikka! Ihanan valoisa koti sinulla! Osaatko sanoa, että ovatko kotisi väliovet, ikkunat sekä listat niin sanottua listavalkoista eli maalarinvalkoista sävyä vai siitä vielä kirkkaamman valkoista sävyä? Mikä maalisävy sinulla on seinässä? Entä ovatko väliovet Jeldwenin? Tuskailen tällä hetkellä itse kahden eri valkoisen sävyn kanssa. Jos valitsen listavalkoiset ovet ja listat, niin näyttääkö ne valkoista seinää vasten kellertäviltä? Tai jos valitsen kirkkaanvalkoiset ovet ja listat, niin näyttääkö ikkunat silloin kellertäviltä muuhun verrattuna. 🙂

    1. Moikka, joo ovat Jeldwenin. Valkoisen sävyt ovat Tikkurilan Valkoinen ja juurikin siksi, ettei väliovet yms. listat näyttäisi kellertäviltä.

  2. Se, kun osaa olla ystäviensä ja läheistensä puolesta aidosti onnellinen on hienoimpia asioita joita elämässä voi saada tai saavuttaa, ja tuo niin paljon lisää onnenaiheita omaan elämään!:)

    Onnittelut teille molemmille!
    ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *