Pienen futaajan huone

Coco Sweet Dreams

 

Sain vihdoin kuvattua poikani huonetta. Pieni huone, ei mikään ihmeellinen, mutta hyvinkin toimiva.

Poju harrastaa jalkkista, tykkää piirtämisestä ja leikeistä. Hän ei ole kovinkaan kiinnostunut  huoneensa sisustuksesta, joten olen saanut aika vapaat kädet kalusteiden valinnassa. Lelut ovat pienelle miehelle eniten sydäntä lähellä.

Lattiat yleensä lainehtivat leluista ja kirjoituspöytä on piirustuksia täynnä. Huoneesta kuuluu höpötystä, kun lentokoneet juttelevat keskenään tai Turtlesit taistelevat. Seinille on teipattu pojun piirroksia, lähinnä kilppareiden kuvia. Poju onkin kova kilpparifani ja meinaa isona jopa vaihtaa nimensä Leonardoksi.

Tavarat ajelehtivat siellä täällä. Valkoinen Dlm-pöytä huoneeseen ei kuulu, poju oli sitä vain lainannut lentokoneitaan varten. Jos ihmettelette missä kaikki lelut ovat, on sänky ne nielaissut. Sängyn alta löytyy tosi kätsyt laatikot kymmeniä leluja varten. En voisi elää ilman näitä, laatikoita siis. Lelut kerätään (joskus huonolla menestyksellä) ennen nukkumaan menoa laatikoihin ja vaatteet viikataan nätisti tuolille. Olen kyllä sitä mieltä, ettei lastenhuoneissa kaiken tarvitse olla niin justiinsa - saa olla vähän hyrskyn myrskyn, mutta kuitenkin suhteellisen siististi.

/my little buddy's room

 

 

Kommentit

Anna/Kotikolmio (Ei varmistettu) http://www.kotikolmio.blogspot.fi

Onpas ihana huone. Avaraa ja valoisaa, kuten itsekin toivoisin.
Meillä tosin tyttö valitsee huoneeseensa mitä merkillisempiä sisustusjuttuja, joten toistaiseksi tuo huone näyttää kaikkea muuta kuin avaralta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

:)

Lapset on niin loistavia, kun suunnittelevat sisustusjuttuja. <3 

Coco
Coco Sweet Dreams

Tossa on noi sivupaneelit, jotka kiinnitetään seinään ja alaosa seisoo lattialla. Sit työpöytä-levy ja ne hyllyosat 3 kpl. Koko setti on tammea. Toi systeemi kestää max 15 kg muistaakseni, eli ihan kauheesti kirjoja tms.ei vissii kande siihen kasata.

Stringin sivuilla pystyy muuten tosi kätsysti suunnittelee noita kokonaisuuksia. http://string.se/build_your_own_string_system_menu

Annelisu (Ei varmistettu)

Hei,mikä pojun sänky on? Muurame, avaroom?

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on ikean! Sieltä löytyi sellainen sänky, jossa on säilytyslaatikot. Avaroomilta löytyy kans, mutta ei sopinut meidän budjettiin. En ole ihan varma tykkäänkö noista mustista laatikoista, ne etulevyt vois mennä ehkäpä vaihtoon joskus. Ikean tuotteet ovat just kelpoja kaikenlaiseen tuunaukseen. :)

Eli tämä: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S09031912/

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö huoneessa ole lainkaan verhoja? Miten tämä toimii arjessanne? Huone on kerrassaan ihastuttava.

Coco
Coco Sweet Dreams

Me ei olla vielä löydetty kivoja verhoja... Ollaan melkein aina eletty ilman niitä, ilman ongelmia. Toisaalta kaipaan verhoja, vähän ehkä pehmentäis tilaa...

ine (Ei varmistettu)

Moi. Mikä lattia teidän pojan huoneessa on? Meidän uusi on ehkä valkovahattua tammea tai saarnia ja tuo näyttää melko samalta... vaikea kuvitella pienestä palasta miltä se näyttää lattialla..

Coco
Coco Sweet Dreams

Meidän lattia on upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188x2266, eli samantyylistä lienee niin meillä kuin teillä. ;) 

Kommentoi