Pienen futaajan huone

P5300178.JPG

P5300208.JPG

P5300181.JPG

 

Sain vihdoin kuvattua poikani huonetta. Pieni huone, ei mikään ihmeellinen, mutta hyvinkin toimiva.

Poju harrastaa jalkkista, tykkää piirtämisestä ja leikeistä. Hän ei ole kovinkaan kiinnostunut  huoneensa sisustuksesta, joten olen saanut aika vapaat kädet kalusteiden valinnassa. Lelut ovat pienelle miehelle eniten sydäntä lähellä.

Lattiat yleensä lainehtivat leluista ja kirjoituspöytä on piirustuksia täynnä. Huoneesta kuuluu höpötystä, kun lentokoneet juttelevat keskenään tai Turtlesit taistelevat. Seinille on teipattu pojun piirroksia, lähinnä kilppareiden kuvia. Poju onkin kova kilpparifani ja meinaa isona jopa vaihtaa nimensä Leonardoksi.

Tavarat ajelehtivat siellä täällä. Valkoinen Dlm-pöytä huoneeseen ei kuulu, poju oli sitä vain lainannut lentokoneitaan varten. Jos ihmettelette missä kaikki lelut ovat, on sänky ne nielaissut. Sängyn alta löytyy tosi kätsyt laatikot kymmeniä leluja varten. En voisi elää ilman näitä, laatikoita siis. Lelut kerätään (joskus huonolla menestyksellä) ennen nukkumaan menoa laatikoihin ja vaatteet viikataan nätisti tuolille. Olen kyllä sitä mieltä, ettei lastenhuoneissa kaiken tarvitse olla niin justiinsa – saa olla vähän hyrskyn myrskyn, mutta kuitenkin suhteellisen siististi.

/my little buddy’s room

 

 

Kommentit (9)
  1. Moi. Mikä lattia teidän pojan huoneessa on? Meidän uusi on ehkä valkovahattua tammea tai saarnia ja tuo näyttää melko samalta… vaikea kuvitella pienestä palasta miltä se näyttää lattialla..

    1. Meidän lattia on upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188×2266, eli samantyylistä lienee niin meillä kuin teillä. 😉 

  2. Eikö huoneessa ole lainkaan verhoja? Miten tämä toimii arjessanne? Huone on kerrassaan ihastuttava.

    1. Me ei olla vielä löydetty kivoja verhoja… Ollaan melkein aina eletty ilman niitä, ilman ongelmia. Toisaalta kaipaan verhoja, vähän ehkä pehmentäis tilaa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *