Pienen yksiön sisustusta

tahkonkuja1G_ruokatila.JPG

tahkonkuja1G_ruokatila_02.JPG

tahkonkuja1G_yleiskuvaa.JPG

tahkonkuja1G_parveke.JPG

tahkonkuja1G_parveke_01.JPG

tahkonkuja1G_parveke_fiilis.JPG

tahkonkuja1G_keittio.JPG

tahkonkuja1G_olohuone_makkari_02.JPG

tahkonkuja1G_olohuone_makkari_03.JPG

tahkonkuja1G.JPG

tahkonkuja1G_01.JPG

tahkonkuja1G_02.JPG

tahkonkuja1G_etuovi.JPG

tahkonkuja1G_materiaalit.JPG

tahkonkuja1G_parveke_nakyma.JPG

Lauantaina oli tosiaan jännittävä päivä, halusin nimittäin kokeilla siipiäni stailaajana. Otin pienen yksiön päiväksi haltuuni ja sisustuin muutamilla huonekaluilla ja esineillä asuntoa.

Tämän pienen yksiön stailaaminen oli minulle jopa vähän outo kokemus. Oli niin hassua roudata tavaraa asuntoon, ihan kuin olisin ollut sinne yksin muuttamassa. Välillä tuli vähän haikea olo, aloin miettimään eroa, lapsia ja kaikenlaista. En tiedä osaisinko enää asua ihan yksin, siihen olisi kyllä totuttelemista. Onneksi näitä asioita ei tarvitse miettiä, oli ihanaa tulla tämän projektin jälkeen omaan kotiin, jossa oli hälinää, legoja lattialla ja kaikenlaista puuhaa. Olo oli todella kiitollinen!

Hetkellisistä haikeista ajatuksista huolimatta stailaaminen oli superkivaa, eikä kiirettä ollut nimeksikään. Sain hääräillä kauniiden tavaroiden parissa ja määrätä ihan yksin kaikesta. Osan tavaroista nappasin kotoa mukaani, pari kalustetta, valaisimen ja somisteita lainasin Sisustuksen Koodista. Erityisen haltioissani olin tuosta Flosin Toio-valaisimesta. Se sopi yksiöön täydellisesti, se toi sinne jotain kaivattua luksusta. Halusin, että valoisa huoneisto pysyisi mahdollisimman avarana, joten sinne sopi parhaiten sirot huonekalut. Esimerkiksi kookkaat neliskanttiset tuolit olisivat rikkoneet sitä illuusiota. Tyhjää tilaa ei kannata pelätä, tai minä en ainakaan pelkää!

Ihastuin myös kerrostaloon ulkoapäin. Rakastuin liuskekivilaatoitettuihin muuriin ja talon julkisivun mustaan laattaan, ihanan erilaista. Paljon oli käytetty tummia sävyjä, niitä raikastivat vehreät istutukset. Toin tummia sävyjä myös asuntoon, suuren ikkunan edessä kaikki graafinen näytti hyvältä. Lämpöä antoi puinen leikkuulauta, mattapintainen pöytälevy ja kauniit tekstiilit. Tyynykokoelmassa oli luonnolliset sävyt ja ne antoivat tilaan kaivattua kodikkuutta. Tyynyistä löytyi Saanan ja Ollin kasviaiheinen Myrskyn jälkeen -tyyny ja army-sävyiset 1kertaa2 seitti-tyynyt. Anne muistutti minua vielä, että kannattaa sisustaa erilaisia kohtia asuntoon, ei sinne tänne kaikenlaista, vaan ryhmittää alueet omaksi. Tästä vinkistä kannattaa napata kiinni, tulee jotenkin selkeämpää.

Ennen kaikkea stailaaminen ja kuvaaminen oli todella kiva ja opettavainen kokemus, vähän vaihtelua teillekkin armaat lukijat.

Olisiko tälläisiä stailauskohteita kiva nähdä jatkossakin?

// studio apartment by me

Kommentit (27)
  1. ehdottomasti lisää tälläsiä 🙂 Ja paaaljon kuvia!

  2. Kerttu / Modernisti Kodikas
    16.10.2014, 18:23

    Hieno stailaus! Sinulla on kyllä tosi upea cocomainen kädenjälki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *