Pienessä kylpyhuoneessa

Coco Sweet Dreams

Tässä kaveria odotellessa siistin kotia ja napsin kuvia sieltä täältä. Voisin esitellä alkuun pienen kylpyhuoneen, joka on todella symppis ja vähäeleisen tyylikäs. Pidän edelleen tuosta tiililadonnasta, se näyttää edelleen trendikkäältä ja sopii tähän puutalokotiin täydellisesti!

Kylpyhuoneesta olen ajatellut vaihtaa peilin samaan mikä toisessa kodissa on, eli by Lassenin versioon.

Kylpyhuoneeni on niin pieni, joten sinne mahtuu vain kaikki tärkein. Kauneimmat pyyhkeet, hiusaineet ja kasvojenhoitotuotteet. Mia Höydön ihastuttavat ja tehokkaat purkit seisovat rivissä. Totemén suosikkipyyhkeet ovat siistissä pinossa odottamassa käyttöään. Lapuan Kankureiden valkoinen käsipyyhe on pikkuruisen lavuaarin reunalla.

Ei mitään ylimääräistä, vaan harkittuja kultakimpaleita tähän kotiin kiitos kyllä.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä Mia Höydön tuotteita sulla on käytössä? Oon ite miettinyt sitä kasvojenpuhdistustuotetta.... Käytän tällä hetkellä vähän liian tujua putsaria, lisäksi meikkaan tosi kevyesti ja välillä en lainkaan, joten meikkiä mun ei sillä putsarilla tartte poistaa, ainoastaan päivän aikana kertynyt "lika".

Coco
Coco Sweet Dreams

Juurikin tuo kasvojenpuhdistustuote, se on ollut tehokas ja hellävarainen. Mun kasvot reagoi nykyään helposti liian tujuihin tuotteisiin, tuo Höydön versio on ollut tosi neutraali - kannattaaa kokeilla! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi olette päätyneet ratkaisuun että teillä on 2 kotia? Onko tämä kaupunkikoti vain vuokralla kesän ajan vai aiotteko siis jatkossakin pitää molemmat?

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, koska tuolla alapuolella on niin paljon kommentteja jotka ilmeisesti pohjautuvat tähän kysymykseeni.

Itse en siis ollut ajatellut ollenkaan että taustalla olisi jotain "ikäviä" tai "vaikeita" asioita. Olen ehkä vähän hölmö mutta en ollut tullut ajatelleeksi sellaista vaihtoehtoa.

Rehellisesti kuvittelin että kun muut ihmiset hommaavat mökin, niin te olitte hommanneet kaupunki"mökin" kun kerran talo on vähän enemmän "maalla" ja ehkä kaipasitte vähän enemmän actioniä kesäksi :)

Mutta jos siis tosiaan taustalla on jotain vähän kurjempaa niin harmillista, niin olen pahoillani että kysymykseni vaikutti utelulta jolla haluttiin kaivaa jotain juoruja pintaan. Tsemppiä siis, ei niistä asioista tartte puhua vaikka lukijat olisivatkin uteliaita :)

Meeri A (Ei varmistettu)

Hei,
ihan mieletöntä inspiraatiota on taas blogisi tarjonnut viimeaikoina. Tuo kaupunkikoti näyttää ihanalta <3

Haluaisin kysyä mistä olet löytänyt tässä http://www.lily.fi/blogit/coco-sweet-dreams/kuulumisia-kaupungin-laidalt... postauksessa olevan kynttiläpidikkeen pullonsuuhun, en tiedä jos tälle on joku hieno nimikin :)

Ihanaa kesää, toivotaan vielä vähän auringonpaistetta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Löysin Prismasta (!!!) .

Ja kiitos, ihanaa kesää myös sinulle. <3

Sukhimatot (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com

Onpa kyllä tosi kivan näköistä, tuo tiililadonta on tosiaan niin raikkaan näköinen.

myyy (Ei varmistettu)

Onpas kauniin näköistä.
Olen seurannut blogiasi vuosia ja vaikka henkilökohtaiset asiat ovat omiasi, minusta on kummallista lukea blogiasi, koska tuntuu, että kaikki on niin salaperäistä. Minusta tuntuu, ettet anna enää juuri mitään itsestäsi vaan tämä blogi voisi yhtä hyvin olla pelkkiä kauniita kuvia eli vähän kuin Pinterest.
Mukavaa kesää kaupunkikotiisi!

Walssi (Ei varmistettu)

Nämä on jotenkin hankalia asioita. Asioista kertominen sisällyttää ihmisiä, jotka saattavat haluta pysyä kokonaan blogin ulkopuolella. Ja kuitenkin eihän asioista tarvitse laveasti kertoa. Kuitenkin on jännä, että annat täällä olla kaikki kommentit, joissa ihmetellään tilannetta etkä kommentoi niitä mitenkään. Miksi edes antaa niiden kommenttien olla, jos mitään vihjailujen kaltaista ei edes ole? Silloinhan ei ole mitään tarvetta kyseiselle kommentille saati vastaukselle.

Koska täytyyhän sinunkin, Coco, myöntää että kaupunkikotijärjestely (näillä kilometreillä ja etäisyyksillä) on melko erikoinen ratkaisu (jo lastenkin takia). Ellei syy sitten ole jokin ihan muu. Mutta miksi siitä ei sitten kertoisi?

Coco
Coco Sweet Dreams

Juurikin näin. Nämä ovat hankalia asioita ja olen vähän tälläinen jääräpää oman tieni kulkija, kerron omasta elämästäni vasta sitten kun minusta siltä oikeasti tuntuu. Ehdottomasti haluan antaa jotain henkilökohtaista itsestäni myös lukijoille mutta jos ja kun elämänmuutokset ovat suuria tai vaihtelevia kestää ainakin minulla hetken jäsentää ajatukset alkuun omaan päähäni ja elämääni ylipäätänsä. Toivon vain hetken rauhaa ja yritän keskittyä mukaviin asioihin. Kaikelle on aikansa. 

minnin (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Rivien välistä voi tulkita tilannetta ja blogin tunnelma tuntuu siksi kovin kummalliselta. Lueskelin viime kesän tekstejäsi haikein mielin, olit niin innoissasi puutarhasta ja terassijutuista. Toivon kaikkea hyvää sinulle uudenlaiseen elämään. Meitä on monia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, uskoisin. Siksi sitä ei kannata turhaan piilottaa tai hävetä. Ihanaa kesää!

Eliisatt (Ei varmistettu)

En ole koskaan ennen Coco kommentoinut vaikka blogiasi olenkin vuosia lukenut. Jos käyt samaa tuoretta ja mullistavaa vaikeata elämänmuutosta läpi kuin minä parhaillaan niin keskity nyt vain itseesi ja hyvinvointiisi. Kerrot tosiaan sitten kun sen aika on - jos haluat. Kiva kun sinulla on paljon tekemistä, ihana koti, monia ystäviä ja lapset. Niistä saa voimaa muutoksissa. Meidän lukijoiden pitää mielestäni nyt tukea sinua ja paras tapa tehdä se on antaa sinulle näiden kysymysten suhteen jatkossa rauha. Ihanaa kesälomaa ja kiitos hyvästä blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä kun edellä olevat. Suurin osa aavistaa totuuden, joten turhaa salailla tai kaunistella asioita. Elämäähän tämä vain on eikä pelkillä kauniilla kuvilla blogille voi luvata kovin pitkää jatkoa. Sisustusblogeja on 20 tusinassa eikä saman jauhaminen pitemmän päälle jaksa ketään kiinnostaa.

Marella (Ei varmistettu)

Kaikessa en ole onnistunut eikä toki tarvitsekaan tai ole edes järkevääkään tai aina mahdollistakaan noudattaa "ei mitään ylimääräistä, vaan harkittuja kultakimpaleita tähän kotiin" -ajatusta, joka on tuonut itselleni paljon iloa arkeen. Mistä olet muuten onnistunut hankkimaan noita Totemén simppelin ihania pyyhkeitä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on tilattu aikoinaan Net a Porterilta. :)

Eveliina26 (Ei varmistettu)

Mullaki kun blogia olen pitkään seurannut tuntuu jo että kirjoittaja on tuttu ja totta kai kiinnostaa miten hänellä menee. Mutta kai sitä nyt tajuaa mitä on meneillään, ja varsinki jos tajuaa niin miten kehtaa kysellä. Mitä se kenellekkään kuuluu! Nautin blogin lukemisesta edelleen ja vaikka nyt en kaikkia hennan elämänvaiheita tiedä niin se ei tosiaankaan haittaa, koska emme tuttuja ole niinku ei varmasti kukaan kyselijöistäkään. Joten antaisitte vain olla. Tsemppiä henna! &lt;3

kiatar (Ei varmistettu)

Kieletämättä huono ratkaisu olla kommentoimatta, kaikilla meillä on elettyä elämää ja sen tuomia vaihteluita elämässä, kukaan ei varmasti tuomitse sinua. Mutta tämä kummallinen en-kerro-mitään-vaikka-kaikki-on-enemmän-kuin-ilmiselvää-ote ei todellakaan nyt Henna toimi; sinä pidät ihan omasta tahdostasi julkista blogia ELÄMÄSTÄSI, toimi sen mukaan tai siirry sisustusbloggaajaksi kokonaan. Silloin voit mielelläänkin pitää henkkoht asiat ihan vaan itsesi tiedossa. Kiitos.

Eveliina26 (Ei varmistettu)

Mitä? Millä perusteella sinulla on oikeus vaatia jotain? Kyllähän omaa blogia pitävä saa kertoa juuri sen verran kuin haluaa. Tämähän on sitä paitsi sisustusblogi, josta suurin osa jutuista on kirjoittajan kotoa. Ei ole kenenkään muun määriteltävissä, paljonko omasta elämästään pitää kertoa. Tällä hetkellä vähän vähemmän, ja se on kyllä blogin pitäjän täysi oikeus.

Tiina** (Ei varmistettu)

Niinpä ja haloo! Vaikka minäkin utelias olen (erittäin), mikä velvollisuus bloggaajalla on kertoa mitään yhtään mistään?! :) Kertoo mitä kertoo ja jos ei halua, ei kerro mitään :). Ihmisen todellisuudentaju on pikkasen häiriintynyt jos kuvittelee, että bloggaaja on jotenkin velvollinen kertomaan yksityiselämästään. Eihän tätä blogia tarvitse seurata jos kokee, ettei bloggaaja ruoki tarpeeksi uteliaisuuttasi :) laav'n'piis!

Kommentoi