Pienessä kylpyhuoneessa

image.jpeg

image.jpeg

Tässä kaveria odotellessa siistin kotia ja napsin kuvia sieltä täältä. Voisin esitellä alkuun pienen kylpyhuoneen, joka on todella symppis ja vähäeleisen tyylikäs. Pidän edelleen tuosta tiililadonnasta, se näyttää edelleen trendikkäältä ja sopii tähän puutalokotiin täydellisesti!

Kylpyhuoneesta olen ajatellut vaihtaa peilin samaan mikä toisessa kodissa on, eli by Lassenin versioon.

Kylpyhuoneeni on niin pieni, joten sinne mahtuu vain kaikki tärkein. Kauneimmat pyyhkeet, hiusaineet ja kasvojenhoitotuotteet. Mia Höydön ihastuttavat ja tehokkaat purkit seisovat rivissä. Totemén suosikkipyyhkeet ovat siistissä pinossa odottamassa käyttöään. Lapuan Kankureiden valkoinen käsipyyhe on pikkuruisen lavuaarin reunalla.

Ei mitään ylimääräistä, vaan harkittuja kultakimpaleita tähän kotiin kiitos kyllä.

 

Kommentit (19)
  1. Kieletämättä huono ratkaisu olla kommentoimatta, kaikilla meillä on elettyä elämää ja sen tuomia vaihteluita elämässä, kukaan ei varmasti tuomitse sinua. Mutta tämä kummallinen en-kerro-mitään-vaikka-kaikki-on-enemmän-kuin-ilmiselvää-ote ei todellakaan nyt Henna toimi; sinä pidät ihan omasta tahdostasi julkista blogia ELÄMÄSTÄSI, toimi sen mukaan tai siirry sisustusbloggaajaksi kokonaan. Silloin voit mielelläänkin pitää henkkoht asiat ihan vaan itsesi tiedossa. Kiitos.

    1. Mitä? Millä perusteella sinulla on oikeus vaatia jotain? Kyllähän omaa blogia pitävä saa kertoa juuri sen verran kuin haluaa. Tämähän on sitä paitsi sisustusblogi, josta suurin osa jutuista on kirjoittajan kotoa. Ei ole kenenkään muun määriteltävissä, paljonko omasta elämästään pitää kertoa. Tällä hetkellä vähän vähemmän, ja se on kyllä blogin pitäjän täysi oikeus.

      1. Niinpä ja haloo! Vaikka minäkin utelias olen (erittäin), mikä velvollisuus bloggaajalla on kertoa mitään yhtään mistään?! 🙂 Kertoo mitä kertoo ja jos ei halua, ei kerro mitään :). Ihmisen todellisuudentaju on pikkasen häiriintynyt jos kuvittelee, että bloggaaja on jotenkin velvollinen kertomaan yksityiselämästään. Eihän tätä blogia tarvitse seurata jos kokee, ettei bloggaaja ruoki tarpeeksi uteliaisuuttasi 🙂 laav’n’piis!

  2. Mullaki kun blogia olen pitkään seurannut tuntuu jo että kirjoittaja on tuttu ja totta kai kiinnostaa miten hänellä menee. Mutta kai sitä nyt tajuaa mitä on meneillään, ja varsinki jos tajuaa niin miten kehtaa kysellä. Mitä se kenellekkään kuuluu! Nautin blogin lukemisesta edelleen ja vaikka nyt en kaikkia hennan elämänvaiheita tiedä niin se ei tosiaankaan haittaa, koska emme tuttuja ole niinku ei varmasti kukaan kyselijöistäkään. Joten antaisitte vain olla. Tsemppiä henna! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *