Pieni patio

Lämmin kevät on kyllä lempivuodenaikani, kaikkea ihanaa edessä ja kaikesta talven tuomasta kylmästä sekä pimeästä on selvitty. Tähän aikaan vuodesta ei tee enää edes mieli mihinkään matkalle, sillä lämmittää se aurinko täälläkin.

Olen asettanut itselleni tavoitteen aikaistaa aamujani. Olen sellainen aamutorkku, ettei siinä ole mitään järkeä näin kevään ja varsinkin kesän edetessä. Haluan olla aamuihminen, joka herää kello 6, juo kahvia ja lukee lehteä kaikessa rauhassa.

Tämä oli yksi syy minkä takia halusin oven makuuhuoneeni yhteyteen, kun suunnittelin taloani. Aamuaurinko paistaa pitkään makuuhuoneen ovelle  ja tällä pienellä patiolla olen ajatellut juoda aamukahvini kesäisin. Suuret tummanharmaat (sateella mustat) laatat tulevat olemaan pationi pohja, näitä laattoja tulen hankkimaan vielä paljon lisää, nyt kun niitä taas saa. Olen ajatellut tuoda tähän melko karuun ilmeeseen vähän pehmeyttä ja saumata laatat jollain kauniilla maanpeittokasvilla taikka sammaleella. Myös tyylikäs ulkokalustesarja on mietinnässä. Hay:n Palissade saattaisi sopia tähän erinomaisesti, tummanvihreässä sävyssä.

Minulla on ollut paljon tuuria, sillä tontti on älyttömän kaunis ja kaiken kruunaa täydellisesti asettuva aurinko päivän eri aikoina, olen maininnut tästä liiankin useaan otteeseen, mutta hämmästelen sekä ihastelen tätä seikkaa vieläkin ihan päivittäin.

Viikonloppuna majailin kotona ja tein pihahommia aamusta iltaan. Seuraavana aamuna kuvasin pientä tulevaa; vielä vähän keskeneräistä patiota, josta  tullaan ihan varmasti vielä kuulemaan lisää. Viikonloppuna voisinkin suunnata taas pihalaattakaupoille.

koti sisustus
Kommentit (7)
 1. Karoliina88
  7.4.2019, 09:47

  Hei,

  Kiitos inspiroivasta blogista! Viitsitko kertoa uudelleen, mika laminaattilattia talossasi on? En loytanyt mainintaa etsimalla…

  Kiitos!

  1. Moikka, Se on Tarketin minor oak… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *