Pieniä keväisiä asioita ja vähän etanoistakin.

Joskus otsikon keksiminen on yllättävän haastavaa….

P5139476.JPG

Suursiivous on tehty, itseasiassa jo viime viikolla, kun blogi oli huoltokatkolla. Itse en erityisemmin nauti siivouksesta, vaan kuulun niihin ”raivon vallassa siivoojiin”. Lähinnä se tavaroiden keräily tuottaa harmaita hiuksia, muuten siivoilu on ihan kivaa. Pidän myös peittojen ja tyynyjen tamppaamisesta, se kun näkee kuinka pöly irtoaa ja leijailee pois.

P1010513.JPG

Puhtaat lakanat. Se hetki, kun illalla menee ihan vähän aikaisemmin nukkumaan, ihan vaan koska sängyssä on puhtaat lakanat.

P1010556.JPG

Siivoushommiin kuuluu olennaisesti jokin loppuhuipennus, hyvä ruoka tai uusia kukkia pöydälle. Viimeistään kesällä pääsen hakemaan omia kukkia pihalta. Kukista puheenollen, unelmoin magnoliapuusta.

Tämä kuvan magnolia ei valitettavasti ole meidän pihalta, vaan kasvitieteellisestä puutarhasta, mutta toiveissa on löytää tälläinen valkoinen yksilö meille. Magnolia kukkii kauniisti keväällä, vaikka muuten puu on vielä täysin lehdetön. Kaunis.

p5139480.jpg

Löytyykö teiltä magnoliaa?

Minä lähden vielä pihalle käpyttelemään, etanat ovat valtaamassa sitä. Muistatteko viime vuodelta tämän astetta hurjemman kaverin! On kuulema vaaraton, mutta aika lipevän näköinen.

Rauhaisaa iltaa kamut!

Kommentit (16)
 1. täti moonika
  27.5.2013, 12:03

  lueskelen näitä juttujasi joskus ja varsinkin kuvat ovat kauniita ja hyviä mutta yksi asia jos nyt ei häiritse,niin annampa kuitenkin palautetta,,luen aina höpinää höpinää ja postaukse loppu on se hassu juttu,loppuu kuin seinään eli jotenkin näin nyt sitten vielä ulos ja siihen loppuukuin seinään,aina ihan aina luepa itsemutta luulen,että tiedät mitä tarkoitan,koska se taitaa olla sinun heikko kohtasi,eli,wt tiedä miten postauksen lopettaa fiksusti

  1. Täti Moonika, kiitos hirmuisesti palautteesta! Minulla usein ajatukset harhailevat… lopetus on monesti aika hankalaa, yritän panostaa tähän… saa nähdä onnistunko. 😉

 2. Mulla siivouspäivän ihana huipennus on kun kulta lämmittää rantasaunan ah sitä autuutta .

  Joo kotiloita näyttäisi olevan  nyt erikoisen paljon.
  Olemme keräilleet ja hävittäneet niitä jo useita.
  Kannattaa pitää nurmikko lyhyenä ojanpohjat myös.
  No nyt on kuitenkin kaunis päivä tulossa nautitaan siitä .

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *