Pieniä tärkeitä esineitä

Coco Sweet Dreams

 

Oletteko koriste-esine-ihmisiä?

Minun koriste-esineet rajoittuvat lähinnä kaikenlaiseen suhteellisen hyödylliseen. Kotoani ei kai voi koskaan löytyä liikaa tuoksukynttilöitä, niitä rakastan ja haalin mielin määrin. Olen muutenkin heikkona kynttilöihin, laitan usein kynttilän palamaan, kun tulen kotiin - se rauhoittaa suuresti. Pahkakulhoni on ikivanha, enoni tekemä. Sillä on suuresti tunnearvoa ja siihen voi säilöä kaikenlaista pientä - koruja vaikka. Pienet yllättävätkin esineet tuovat kotiin persoonaa. Käsityöt, taide, tuoksukynttilät, muistoesineet - niitä kannatan.

Tuttavani perusti hiljattain nettikaupan Züny Storen ja heiltä saa tilattua näitä syötävän suloisia ja käsintehtyjä nahkasia Zuny-eläimiä. Sain heiltä lahjaksi sympaattisen hipon, jolle tyttäreni antoi nimeksi Matti (tytöllä on myös nukke nimeltä Matti, Matilla on aina pinkki mekko). Matti the hippo on juuri nyt pojan huoneessa kirjatukena, vankasta ja painavasta hiposta on aika moneen. Matti on kokoa Medium.

Hipon takia päässäni on soinut koko illan: I said a hip hop, Hippie to the hippie, The hip, hip a hop, and you don't stop, a rock it To the bang bang boogie, say, up jump the boogie, To the rhythm of the boogie, the beat. Koitapa lausua nopeasti!

Hauskaa iltaa!

Kommentit

HeleneAuramo (Ei varmistettu) http://www.zunystore.fi

Kiitos ihanasta postauksesta! <3 Tuo hippo on kyllä ollut monen lemppari. Itsehän en osaa näistä päättää, että mikä on suosikkini ja siksi meillä onkin kotona näitä vaikka kuinka monta. :D Eli tunnustan samalla itseni kauppiaan lisäksi myös keräilijäksi. :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hippo on klassikko. <3 Teidän tytär on varmasti innoissaan kokoelmasta. Kiitos vielä kerran! <3

Piitu_ja_pikkuinen (Ei varmistettu)

Suloinen hippo. :)

Hieman ohi aiheen - etsin blogistasi vauvahuoneen sisustusinspiraatiota, mutta en onnistunut löytämään kuvia arkistojesi kätköistä. Muistan joskus aikoinani nähneeni kuitenkin kuvia ajalta, jolloin olet itse odottanut/valmistellut huonetta vauvalle. Vai muistelenko nyt aivan omiani?

Itse olen nyt ensimmäistä kertaa raskaana, pitkän lapsettomuusjakson ja hoitojen jälkeen, ja uskallan ehkä vihdoin ryhtyä miettimään, millaiseksi pesäpaikan pienelle sisustaisi. Pidän kodistanne ja sen minimalistisuudesta paljon, joten uskoisin, että saisin sinulta paljonkin inspiraatiota. Jos ei sinulta löydy (enää) blogista kyseisiä kuvia, voisiko sinulle esittää postaustoiveen siitä, millaiseksi sinä sisustaisit tällä hetkellä vauvan huoneen? :)

Kiitos ja ihanaa talven odotusta, Coco, sinulle.

Coco
Coco Sweet Dreams

No hei, mä nyt innostuin vauvanhuoneen sisustamisesta... yritän keksiä jonkun inspiraatiopostauksen!

Kiitos samoin ja ihanaa, turvallista ja lempeää odotusta teille. Ihanaa!

Cherry1 (Ei varmistettu) http://dearmomentsandme.blogspot.fi/

Ihana Matti :)) Mä löysin tuolta sivulta westien &lt;3 Meiltä löytyy sellanen kotoa muutenkin, joten olis aika söpö!

Coco
Coco Sweet Dreams

Matti on tosi symppis. :)

V-sukka (Ei varmistettu)

Sain juuri eilen tietää, että tuon kappaleen pohjalta on tullut muinaisen las ketsupin asereje-hitti! Sen kertosäe on sama kuin miten espanjalaiset kuulevat tuon :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Whaat!?! No nyt kun sanoit, niin näinhän se on. Hauskaa! (ja nyt mulla soi asereje - kipale päässä!)

Voipulla (Ei varmistettu)

Siis mitä, nyt kun luin ton Las Ketchup -jutun, niin sehän on ihan itsestään selvä! :D

Meillä pyörii kynttilänjalkoja, maljakoita ja ruukkuja (myös ilman kynttilöitä, kukkia ja kasveja), mutta ei muita koriste-esineitä...kai. Karttapallokin on hyötyesine. :) Eri-ikäiseen ja tyyliseen asuntoon saattaisin haluta sellaisen dalahäst(?)-hevosen tai suomalaisen heppavastineen Pentikiltä.

Niin joo, raahasin kyllä viime vuonna Saksasta aika kookkaan pähkinänsärkijäukkelin, se on meillä joulun aikaan puhdas koriste! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kauniit koriste-esineet ovat kyllä aika kivoja, oli se sitten hyötyesine tai ei. :)

Kommentoi