Pieniä tärkeitä esineitä

PA270119.JPG

P9220006.JPG

PA270122.JPG

 

Oletteko koriste-esine-ihmisiä?

Minun koriste-esineet rajoittuvat lähinnä kaikenlaiseen suhteellisen hyödylliseen. Kotoani ei kai voi koskaan löytyä liikaa tuoksukynttilöitä, niitä rakastan ja haalin mielin määrin. Olen muutenkin heikkona kynttilöihin, laitan usein kynttilän palamaan, kun tulen kotiin – se rauhoittaa suuresti. Pahkakulhoni on ikivanha, enoni tekemä. Sillä on suuresti tunnearvoa ja siihen voi säilöä kaikenlaista pientä – koruja vaikka. Pienet yllättävätkin esineet tuovat kotiin persoonaa. Käsityöt, taide, tuoksukynttilät, muistoesineet – niitä kannatan.

Tuttavani perusti hiljattain nettikaupan Züny Storen ja heiltä saa tilattua näitä syötävän suloisia ja käsintehtyjä nahkasia Zuny-eläimiä. Sain heiltä lahjaksi sympaattisen hipon, jolle tyttäreni antoi nimeksi Matti (tytöllä on myös nukke nimeltä Matti, Matilla on aina pinkki mekko). Matti the hippo on juuri nyt pojan huoneessa kirjatukena, vankasta ja painavasta hiposta on aika moneen. Matti on kokoa Medium.

Hipon takia päässäni on soinut koko illan: I said a hip hop, Hippie to the hippie, The hip, hip a hop, and you don’t stop, a rock it To the bang bang boogie, say, up jump the boogie, To the rhythm of the boogie, the beat. Koitapa lausua nopeasti!

Hauskaa iltaa!

Kommentit (10)
  1. Siis mitä, nyt kun luin ton Las Ketchup -jutun, niin sehän on ihan itsestään selvä! 😀

    Meillä pyörii kynttilänjalkoja, maljakoita ja ruukkuja (myös ilman kynttilöitä, kukkia ja kasveja), mutta ei muita koriste-esineitä…kai. Karttapallokin on hyötyesine. 🙂 Eri-ikäiseen ja tyyliseen asuntoon saattaisin haluta sellaisen dalahäst(?)-hevosen tai suomalaisen heppavastineen Pentikiltä.

    Niin joo, raahasin kyllä viime vuonna Saksasta aika kookkaan pähkinänsärkijäukkelin, se on meillä joulun aikaan puhdas koriste! 🙂

    1. Kauniit koriste-esineet ovat kyllä aika kivoja, oli se sitten hyötyesine tai ei. 🙂

  2. Sain juuri eilen tietää, että tuon kappaleen pohjalta on tullut muinaisen las ketsupin asereje-hitti! Sen kertosäe on sama kuin miten espanjalaiset kuulevat tuon 🙂

    1. Whaat!?! No nyt kun sanoit, niin näinhän se on. Hauskaa! (ja nyt mulla soi asereje – kipale päässä!)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *