Pientä helppoa tuunausta huonekaluille

Olen aika nopea käänteissäni ja tietyt jutut kotona alkavat helposti kyllästyttämään allekirjoittanutta.

Kaakelit kuumottavat nyt niin paljon, että päällystin makuuhuoneen vanhat Ikean mustat MALM lipastot valkoisella 10×10 laatalla. Vielä en ole kiinnittänyt niitä mitenkään, enkä ole varma onko se edes tarpeellista. Lipastot ainakin raikastuivat kertaheitolla, tykkään kovin!

P1015195.JPG

P1015191.JPG

P1015215.JPG

P1015226.JPG

P1015222.JPG

P1015201.JPG

Tätä kaakelointiahan voi soveltaa ihan mihin vaan. Työpöytään, tarjoiluvaunuun, sohvapöytään näin mainitakseni. Itselläni on työlistalla myös laatoitettu valkoinen kaakelitaulu seinälle. Jeps, huumassa ollaan!

Kaino toive vielä Ikealle, että valmistaisivat taas näitä mustia lipastoja.

/little DIY project, white tiles on the chest of drawers.

 

Kommentit (18)
  1. Loisto idea! Meillä on eteisessä joku Ikean hyllykkö ja kun siihen on avaimista ym tullut melko pahoja naarmuja, laatat voisivat pelastaa tilanteen. Pistetään pohdintaan!

  2. Hauska idea! Meillä on Malmin suojana siuhen kuuluva lasilevy Ikeasta, pitää pinnan hyvänä. Valkoista laattaa meiltä löytyy puolestaan ikkunalaudoista 🙂 en tiedä, ovatko ne alkuperäiset 50-luvulta vai onko joku asentanut ne jälkikäteen, mutta ihan hauskat ne on. Vilahtaa mm. täällä http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2014/02/ikkunalaudat.html

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *