Pihalla

kuva-3.jpg

Tänään oli vähän erilainen päivä. Sen piti mennä niin, että olisimme menneet rennolle piknik-risteilylle koko perheen voimin, mutta näin lyhyesti kerrottuna laiva ajoi päin laituria ja koko matkamme peruttiin. Voi sitä pienen pojan hetkellistä surua, loppupäivä menikin kotipihalla lämpimästä säästä nauttien ja uutta matkaa pohtien.

Minä ja poju istutimme uusia lempikasvejani maahan. Poju lähinnä keräsi kastematoja riviin, nimesi ne ja jutteli mukavia. Minä nypin rikkaruohoja, lapioin uutta multaa ja levitin sitä alustaksi uusille kasveille.

Olen jostain syystä ihan hullaantunut kurjenmiekkoihin, kävin puutarhamyymälässä ja näitä lajeja oli vaikka millä mitalla. Pihallamme on kurjenmiekkoja jo ennestäänkin, joten oletan, että ne viihtyvät meidän maalla. Tänään istutin siperian- ja japaninkurjenmiekkaa, ne näyttivät kuvissa todella kauniilta. Löysin myös ihanaa elefanttiheinää, sitä istutin puuvajan vierustalle liehumaan.

Pidän eniten liiloista, valkoisista ja oransseista kukista pihamaalla. Laitoin merkille, että kukkatrendeissä juuri nämä sävyt ovat pinnalla – samat, kuin minun  Instagram kuvassa.

On muuten eri hyvä ajankohta viettää kevätlomaa. Pistäkääpä korvan taakse, niin saatte nauttia päivä päivältä vihertynevästä luonnosta. Se hämmästyttää, kummastuttaa isompaaki kulkijaa.

Kommentit (4)
  1. Matleena, hei, noita nauhuksia meillä onkin, piti ihan googlettaa miltä nauhus näyttää ja tuttu kasvi se olikin. Niistää kasvoi viime kesänä isossa ryhmässä, edellinen asukki on ollut onneksi innokas puutarhuri ja tehnyt jonkinlaisen suunnitelman kasveista, aina joku kukkii.

    Ansku, totta turiset. 🙂 kiitos haasteesta, yritän toteuttaa mahdollisimman pian! 🙂

  2. Ansku / Valentine's Afternoon
    8.5.2013, 11:39

    Voi, pihalla kuokkiminen on tosi kivaa. Mieli lepää ja mullasta nousee kivoja juttuja. Hei mun blogissa on sulle haaste.
    Aurinkoa päivääsi! xo

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *