Pihallani

P1011742.JPG

P1011742.JPG

Hyvää iltaa! Turun lähellä on aika kylmä, me laitettiin jopa takka päälle, se antaa niin hyvää lämpöä. Tällä viikolla taas luvassa paljon pihajuttuja, toivottavasti sieltä löytyy muitakin intoilijoita!

Kiertelin taas pihalla ja kuvasin yhtä rakentamaani kukkapenkkiä, ei ihan vedä vertoja Sarah Pricen puutarhoille, mutta jostain sitä on aloitettava. Osa kasveista on vielä piilossa, kuten vielä pieni elefanttiheinä, jonka pitäisi kasvaa suureksi takana olevan mustan vajan viereen. Lännenkylmäkukka on yksi suosikeistani, odotan myös innolla, että ukkolaukka puhkeaa kunnolla kukkaan. Se on kasvanut ihan sipulista saakka. On tämä jännää aikaa!

Huomasin viikonloppuna (laitetaan sen kuumeen piikkiin), että aloin juttulemaan kukille. Höpötin yhdelle uudelle, että ”älä hätäile, kohta mä istutan sut tonne kavereitten sekaan, laitetaan vähän uutta multaa niin hyvin sulla menee… ”. Oh my. Näin voi käydä!

Kommentit (2)
  1. Hei Coco, ihanaa viherrystä! Pidän näistä puutarha-aiheisista postauksistasi. Tämän postauksen otsikko on muuten sama kuin oman vasta avatun puutarhablogini nimi -Pihallani. Osoite on Pihallani.blogspot.fi, käypä kurkkaamassa jos kiinnostut. Teen hiljalleen runsasta puutarhaa modernilla ilmeellä, ja tallennan projektini blogiin 🙂

    1. Täytyy käydä kurkkimassa, rakastan puutarhablogeja! Kiitos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *