Pikkukylppärissä

image.jpeg

Kylpyhuonejutut jatkuvat.

Pikkuvessaan on kiinnitetty nyt by Lassenin peili. Peilin taakse tulee tehdä vielä vähän sähkötöitä, sinne asennetaan led-nauha tuomaan epäsuoraa valoa. Mallailtiin sitä jo ja näytti upealta. Pitäisikin enemmän hyödyntää epäsuoraa valaistusta, seuraavissa remonteissa se otetaan kyllä huomioon!

Thaimaanlomaa muistellessa ostin pari palmua kotiin, yksi niistä heijastuu peilistä. Olenpas ollut laiska kuvaaja, mutta kunhan olen selvinnyt kiireistä, nappailen uusia kuvia kotoa. Kaikenlaista uutta olen haalinut tänne sieltä täältä, viimeisimmät ostokseni ovat kauniit italialaiset vintage-tuolit, olen niistä erityisen innoissani.

Uudet jutut kiinnostavat juuri nyt, syytän siitä kyllä täysin kevättä.

/Mirror on the wall. by Lassen

Kommentit (4)
 1. Kovasti haluaisin tämän peilin omankin kylppärin seinään vanhan (kaamean) peilikaapin tilalle. Kokemusta tällaisten asentamisesta / tuunaamisesta ei vain ole yhtään. Peilihän tulee lähtökohtaisesti jo ulos hieman seinästä ja vaikuttaa siltä, että ”leijuisi”. Oletko kuitenkin lisäksi vielä rakentanut taustalle jonkun kehikon? Ja miten nuo sähkötyöt tuolla takana menevät? Eli syttyykö valo normaalisti katkaisimesta vai miten? Osaako joku ihan perus sähkömies tällaisen homman?

 2. Kaunista 🙂 Minua kiinnostaa myös kaikki uusi ja keväällä tekee mieli sisustaa koti uudelleen .
  Olisiko sinulla antaa jotain ideoita pojan huoneen sisutamiseen? Minulla on 6v poika ja huonetta pitäisi sisustaa jo vähän ”isommalle” pojalle. Rentouttavaa viikonloppua!

  1. Hei, onko peilin takana jokin tila valaistussysteemille, vai miten asennus tehdään? Kiitos vastauksestasi!

   1. Joo, peilin takana menee sähköt. Peili on asennettu seinään niin, että se tulee seinästä vähän ulos (tehty kehikko) ja niin saadaan ne led-valot sitten kiinnitettyä peilin taakse… 

    Osasinkohan selkeästi ja ymmärrettävästi kertoa? <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *