Pinkin taivaan alla

image.jpeg

 

image.jpeg

 

image.jpeg

 

Tästä marraskuisesta viikosta saattaa tulla ennätyslämmin ja se on mukavaa se.

Juuri nyt on se hetki, kun voi pukeutua erikoisiin ja erityisiin takkeihin. Minun uusin lempparini on tuo KappAhlin tekoturkis, jonka laitan päälle kurjina päivinä tai muuten vaan, kun haluan olla vähän fiinimpi. Ihmisellä on hyvä olla pari tälläistä vaatetta. Ja ystäväni Maj sen sanoi: pörrötakkista ihmistä ei voi olla halaamatta.

Näinä aurinkoisina iltapäivinä kannattaa suunnata katse horisonttiin, aurinko toki laskee nyt nopeasti, mutta samalla taivas maalautuu mitä kauneimpiin sävyihin, niin teki tänäänkin. (Tykkään myös aurinkotuolistani keskellä harmaata syyssäätä. Sitä kesää 2016 kohti mennään, se on väistämätöntä.)

/There will always be beautiful sunsets no matter what else is going on. 

 

Kommentit (4)
  1. IHANA takki! Onko toi muuten kuinka lämmin? Haluaisin hankkia jonkin pörröisen takin talveksi, mutta epäilyttää vähän saako sellaista tarpeeksi lämpimänä mistään.

    1. Mulla on ennestään samantyylinen mustana… se on kyllä lämmittänyt ihanasti talvella. Uskoisin, että tällä nykyisellä pärjää ihan hyvin, varsinkin jos ja kun on muuten vaatetus kunnossa. 🙂

  2. Onko takki oikeasti noin pinkki vai hämääkö kuvankäsittely? Katselin takkia KappAhlin sivuilla ja siellä näytti enemmän beigeltä. 

    1. Moikka! 🙂 Ei oo yhtään pinkki, vaaleanbeige nimenomaan… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *