Poikkesin Löylyyn

Coco Sweet Dreams

Olin tänään tapaamassa yhteistyökumppaniani ja palaverin loputtua jengi kehotti minua lähtemään kotiinpaluun sijasta Hernesaareen, jossa sijaitsee kuvankaunis Löyly, jota jo niin monessa paikassa hehkutettu. Eikä turhaan, sillä paikka on ihan uskomaton. Sinne vaan marssit sisään aurinkoa ottamaan! Siemailin raikasta Vihta -nimistä coctailia ja katselin merelle. Harmittelin, että koko lähdin reissuun yksin, sillä sää ja lokaatio olivat täydelliset jonkun kaverin kanssa jakaa. Ota siis kaiffari matkaan ja suuntaa Löylyyn! Sieltä löytyy kolme saunaa, ravintola ja terasseja. Taidokasta arkkitehtuuria, yksityiskohtia ja puuntuoksua ei voi muuta kuin ihailla, merinäkymistä puhumattakaan!

 

LÖYLY Hernesaarenranta 4, Helsinki

x

Kommentit

EricaK
EricaK

Löylyä on tosi kovin kehuttu, näyttää kaikkien kehujen arvoiselta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se oli niin cool! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsestään selvyyksiä enää turha tänne kirjoitella.
Stadi on stadi ja joku Turku ihan snadi. Kuka haluaa enää tietää Löylystä...Laittele sä sun pikkupikku kuvauksia "eroasunnosta!

Coco
Coco Sweet Dreams

No mutta kiitos kuitenkin arvokkaasta ajastasi, jonka käytit täällä blogissani.

<3 Tervetuloa snadiin Turkuun anytime! :)

Lalala (Ei varmistettu)

Apua, miten voi olla joku noin töykeä!

Maakku (Ei varmistettu)

Moikka!
Mukavaa, että päivität nykyään niin pitkästi ja usein! Olet mun mielestä saanut aika paljon kritiikkiä ja ihan asiattomiakin kommentteja lähiaikoina, ja oot kuitenkin tosi kivasti osoittanut kuulevasi lukijoitasi ja esim. päivitystahti on lisääntynyt. Kiitos blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikenlaisia möhlöjä maa päällään kantaa. Yleensä ne on niitä, jotka eivät saa suutansa muuten auki, kuin kirjoittelemalla nimettömänä blogeihin asiattomuuksia. Kiitos kauniista ja elämänmakuisesta blogistasi. Kateus on varmaan myös yksi syy törkyviesteihin ja blogissa on helppo iskeä nimettömänä. Kiitos että jaksat kirjoitella siitä huolimatta. Mahdottoman kiva blogi.

Kommentoi