Poikkesin Löylyyn

image.jpeg

Olin tänään tapaamassa yhteistyökumppaniani ja palaverin loputtua jengi kehotti minua lähtemään kotiinpaluun sijasta Hernesaareen, jossa sijaitsee kuvankaunis Löyly, jota jo niin monessa paikassa hehkutettu. Eikä turhaan, sillä paikka on ihan uskomaton. Sinne vaan marssit sisään aurinkoa ottamaan! Siemailin raikasta Vihta -nimistä coctailia ja katselin merelle. Harmittelin, että koko lähdin reissuun yksin, sillä sää ja lokaatio olivat täydelliset jonkun kaverin kanssa jakaa. Ota siis kaiffari matkaan ja suuntaa Löylyyn! Sieltä löytyy kolme saunaa, ravintola ja terasseja. Taidokasta arkkitehtuuria, yksityiskohtia ja puuntuoksua ei voi muuta kuin ihailla, merinäkymistä puhumattakaan!

image.jpegimage.jpeg

 

image.jpeg

LÖYLY Hernesaarenranta 4, Helsinki

x

Kommentit (7)
  1. Kaikenlaisia möhlöjä maa päällään kantaa. Yleensä ne on niitä, jotka eivät saa suutansa muuten auki, kuin kirjoittelemalla nimettömänä blogeihin asiattomuuksia. Kiitos kauniista ja elämänmakuisesta blogistasi. Kateus on varmaan myös yksi syy törkyviesteihin ja blogissa on helppo iskeä nimettömänä. Kiitos että jaksat kirjoitella siitä huolimatta. Mahdottoman kiva blogi.

  2. Moikka!
    Mukavaa, että päivität nykyään niin pitkästi ja usein! Olet mun mielestä saanut aika paljon kritiikkiä ja ihan asiattomiakin kommentteja lähiaikoina, ja oot kuitenkin tosi kivasti osoittanut kuulevasi lukijoitasi ja esim. päivitystahti on lisääntynyt. Kiitos blogista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *