Pop up red

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpegimage.jpeg

Tukholmassa oli sateesta ja myrskystä huolimatta ihana tunnelma. Joulu näkyi joka kadun kulmalla ja joululauluja soitettiin taukoamatta. Filmasin lapsilleni NK:n jouluikkunat, nautiskelin piparkakkulattea ja istuin tiiviin tunnelmallisessa Café Sempressa katselemassa ihmisvilinää. Miten styleä porukkaa kaupungilla liikkuikaan vauvoista vaareihin. Vähän tein ostoksiakin, mutta tällä kertaa aika maltillisesti. Upean kesämekon löysin ainakin, jonkun nyt mainitakseni.

Pari iltaa kului kuin siivillä. Kaduilla loikoili muuten harmittavan paljon kodittomia, nukkuivat pahvien päällä makuupusseissaan samalla, kun hilpeä juhlakansa taapersi ravintoloihin. Toivottavasti he pääsevät talveksi lämpimään.

Joulukuussa, noin niin kuin yleensäkin, minulla alkaa vähän hitaampi moodi. Teen asiat vähän huolellisemmin, keskittyneemmin ja rauhallisemmin. Joulu sen tekee (ja rentouttavat minilomat).

Jouluista viikkoa!

xxxx

Kommentit (4)
 1. Blondi, mutta ei tyhmä
  2.12.2015, 15:39

  Sorry, mutta jos juot Starbucksin kahvia, et tiedä oikeasta kahvista mitään. Starbucksin kahvi on tarkoitettu teini-ikäisille tytöille ja on makeista siirappimaista fake kermaista p*askaa. Starbucksin kahvipapujen laatu on tosi huono. Kai sä olet käynyt Italiassa tai italialaisten instagrammeissa? Kukaan ei juo Starbucksin p*askaa, ja vielä pahvimukista. Hyvin tyylikästä….
  Ja toinen juttu: Starbucks on jenkkiläinen firma, joka ei maksa veroja. Niitten Euroopan pääkonttori on Irlannissa. Irlanti on EU-n veroparatiisi. Siellä on myös Facebook jne. Kai sun blondi aivo tajua, että on moraalitonta ja myös tyylitajutonta ostaa sekä mainostaa Starbucksia? Ehkä teet itellesi palvelluksen ja poistat ne kuvat, missä Starbucksin pahvi ”komeilee” kädessäsi?

  1. Tyylikäs myös kommentoijana
   3.12.2015, 06:56

   Hei,
   Ymmärrän asiasi, mutta mielestäni olisi vähintäänkin kohtuullista, ellei suotavaa kommentoida asiallisesti.
   Tämän kommentin pointti jää varjoon epäystävällisen ja luotaantyöntävän tyylin johdosta.
   On rakentavaa kommentointia ja epämiellyttävää kommentointia. Tämä lukeutuu jälkimmäiseen.
   Hyvää joulunodotusta parempien kahvihetkien merkeissä!

 2. Tuo laukkusi on todella kaunis. Mistä laukku mahtaa olla hankittu?

  1. Laukku on Valentinon… en ole ihan varma ostopaikasta, sillä olen saanut laukun lahjaksi. Voin kyllä kysellä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *