Pöytä pihajuhliin ja niin edelleen

Coco Sweet Dreams

 

Voin kertoa, että tästä työpöydästä on ollut kuluvat vuoden aikana todella moneksi! Se oli minun työpöytä hetken aikaa, sitten se siirtyi pojan huoneeseen. Sieltä taas tytölle ja nyt se on käynyt pihallakin.

Ehkä te jo tiedättekin, että otan niin pienistäkin kuin suuristakin juhlista todella paljon huumaa ja nyt halusin taas kehittää pihalle jotain kivaa ja uutta.

Keksin maalata toisen puolen puulevystä liitutaulumaalilla, suojasin reunat maalarinteipillä, sillä musta ja puunväri muodostavat kauniin liiton - sitten vaan sudin maalia pari kerrosta. Pöytälevy on muuten ostettu tuollaisenaan Bauhausista, se on mäntyä ja kokoa 60x120.

Näin me saatiin tosi cool tarjoilupöytä pihalle. Mitä enempi on väkeä, sitä enemmän tarjoiltavaa, joten pöydän pintaan saa kätevästi raapustettua mitä missäkin on.

Nyt ulkona on taas eri menot ja meiningit - terassin rakennus on vihdoin alkanut. Työpöytä on siistitty ja se on tuotu takaisin sisään. Takkahuoneessa hän nyt majailee, puupuoli ylöspäin. Toimii nyt hyvin sellaisena laskeutumispisteenä, kun eteisestä tullaan.

Tässä talossa ei taida mikään sisustusjuttu olla täysin pysyvä - rakastan vaihtelua. ♥

 

 

Kommentit

Irinakkv (Ei varmistettu) http://kahdenkerroksenvaki.blogspot.fi

Ihana idea!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kiitos ja kiva kuulla! :)

EP (Ei varmistettu)

Tosi kiva idea :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :)

Joitain päiviä

Näyttää tosi hyvältä! Tämän myötä keksin ratkaisun omaan pöytäongelmaani ja ihmettelen, miten en ole tullut ajatelleeksi tätä aiemmin: maalaan vanerilevyn toiselta puolelta valkoiseksi, toisen jätän paljaaksi tai sitten liitutaulumaalilla mustaksi. Sitä voi sitten käännellä mielensä mukaan. Kiitos, tämä oli kallisarvoinen oivallus!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa, mulla on vielä yks idis tähän pöytäjuttuun takataskussa! :))

Meri24 (Ei varmistettu)

Heips! Toi salaatti näyttää niiiiiin hyvältä! :) Mitä olet siihen laittanut mansikoiden ja juuston lisäksi?

Coco
Coco Sweet Dreams

No en itseasiassa mitään muuta. Pidin sen simppelinä. Salaattina käytin Sorrin salaattia - takuuvarmasti hyvää. Eiku, hei, tais mulla ehkä olla kurkkua tuolla seassa...

Kastikkeena Nicolas Vahén tryffeliöljyä. <3

str (Ei varmistettu)

Mitä suosittelisit sisustusfriikille kesäloma reissuksi? Olen turusta.
Piti lähteä katsastamaan jyväskylän asuntomessut mutta on niin kaukana että jäi haaveeksi..

Coco
Coco Sweet Dreams

Tukholmaan. Turussa kun lähtee, niin Tukholma on tosi lähellä ja ainakin minua kyseinen kaupunki inspiroi suuresti. On aina jotenkin uudistunut ja luova olo kun sieltä palaa.

Muuten lyö kyllä vähän tyhjää... jos keksit jotain tai joku muu keksii, niin saa vinkata!

Junailisitko (Ei varmistettu)

Hei sisustusfriikki, mitäs jos hyppäisit junaan aamusella hyvän kirjan kera (ellet siis asu mahdottoman kaukana rautatieasemasta). Turku-Jyväskylä -välihän on nopeimmillaan 3.5h yhteen suuntaan. Pitkä päivä jäljellä kierrellä Jyväskylän sisustusputiikeissa ja messuilla. Sitten nuokut/lepäilet kotimatkan kaikessa rauhassa - suosittelen kokeilemaan : )

jjenni (Ei varmistettu)

Miten pehmeää tuo puu on? Meillä 3 vastaavaa Ikean pöytää taipuneet keskeltä kuopalle, vaikka niissä ei edes säilytetä mitään painavaa kuin max. pari tuntia kerralla. Pohjassa on raudat vielä tukemassa, ettei vääntyisi, mutta silti niistä tulee heti aivan vinoja...

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei tietoa pehmuudesta, mäntyä tuo on ja Bauhausista ostettu. Näitä levyjä on valmiina ja löytyy sieltä "hyllylevy" osastolta.

Itseasiassa nyt kun me maalattiin pöytä mustalla ja se jäi aurinkoon, niin se kuumuudesta vähän käyristyi. Ei sitä periaatteessa huomaa, mutta vähän toisesta päästä se on vinksallaan. Tähän asti se on kyllä pysynyt ihan priima kunnossa - ei vaan kantsi jättää ulos eikä aurinkoon. Mitään tietokonetta painavampaa me ei olla pidetty... ihan tukevalta se muutenkin vaikuttaa.

jjenni (Ei varmistettu)

Meillä ollu ihan sisäkäytössä ja varjoisassa paikassa, mutta pitää kokeilla tota :) kiitti

AN (Ei varmistettu)

Mistä tuo vesipullo on ostettu? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on täältä Turusta, Avelia -nimisestä sisustuskaupasta, käsityöläiskadulla. :)

Kommentoi