Pöytä pihajuhliin ja niin edelleen

P7060047.JPG

P7080200.JPG

 

Voin kertoa, että tästä työpöydästä on ollut kuluvat vuoden aikana todella moneksi! Se oli minun työpöytä hetken aikaa, sitten se siirtyi pojan huoneeseen. Sieltä taas tytölle ja nyt se on käynyt pihallakin.

Ehkä te jo tiedättekin, että otan niin pienistäkin kuin suuristakin juhlista todella paljon huumaa ja nyt halusin taas kehittää pihalle jotain kivaa ja uutta.

Keksin maalata toisen puolen puulevystä liitutaulumaalilla, suojasin reunat maalarinteipillä, sillä musta ja puunväri muodostavat kauniin liiton – sitten vaan sudin maalia pari kerrosta. Pöytälevy on muuten ostettu tuollaisenaan Bauhausista, se on mäntyä ja kokoa 60×120.

Näin me saatiin tosi cool tarjoilupöytä pihalle. Mitä enempi on väkeä, sitä enemmän tarjoiltavaa, joten pöydän pintaan saa kätevästi raapustettua mitä missäkin on.

Nyt ulkona on taas eri menot ja meiningit – terassin rakennus on vihdoin alkanut. Työpöytä on siistitty ja se on tuotu takaisin sisään. Takkahuoneessa hän nyt majailee, puupuoli ylöspäin. Toimii nyt hyvin sellaisena laskeutumispisteenä, kun eteisestä tullaan.

Tässä talossa ei taida mikään sisustusjuttu olla täysin pysyvä – rakastan vaihtelua.

P7130006.JPG

P7130013.JPG

 

 

Kommentit (16)
 1. Mistä tuo vesipullo on ostettu? 🙂

  1. Se on täältä Turusta, Avelia -nimisestä sisustuskaupasta, käsityöläiskadulla. 🙂

 2. Miten pehmeää tuo puu on? Meillä 3 vastaavaa Ikean pöytää taipuneet keskeltä kuopalle, vaikka niissä ei edes säilytetä mitään painavaa kuin max. pari tuntia kerralla. Pohjassa on raudat vielä tukemassa, ettei vääntyisi, mutta silti niistä tulee heti aivan vinoja…

  1. Ei tietoa pehmuudesta, mäntyä tuo on ja Bauhausista ostettu. Näitä levyjä on valmiina ja löytyy sieltä ”hyllylevy” osastolta.

   Itseasiassa nyt kun me maalattiin pöytä mustalla ja se jäi aurinkoon, niin se kuumuudesta vähän käyristyi. Ei sitä periaatteessa huomaa, mutta vähän toisesta päästä se on vinksallaan. Tähän asti se on kyllä pysynyt ihan priima kunnossa – ei vaan kantsi jättää ulos eikä aurinkoon. Mitään tietokonetta painavampaa me ei olla pidetty… ihan tukevalta se muutenkin vaikuttaa.

   1. Meillä ollu ihan sisäkäytössä ja varjoisassa paikassa, mutta pitää kokeilla tota 🙂 kiitti

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *