Puutarhakierroksella

image.jpg

image.jpg

Me käytiin siskosein kanssa kasvitieteellisessä kierroksella. Menen sinne mielelläni ihan vain katselemaan kasveja ja lepuuttamaan mieltä.

Bongattiin eräs ”to die for” kasvi: Virginiantädyke, joka näkyy alimmassa kuvassa. Sellaisen kun jostain löytäisin, niin meidän pihalta löytyisi noita pilvin pimein. Toinen kiva idis oli viljojen käyttö… erityisesti ohra näyttää kauniilta pitkine vihneineen. 

Voisin pikku hiljaa alkaa virittelemään taas asukuvia blogin puolelle, viime kerrasta on jo aikaa. Tuntuu, että viimepäivät ovat menneet täysin kesäheinänä; yhdessä samassa hellemekossa. 

/cool plants: Veronica Virginica and barley

Kommentit (5)
  1. Virginiantädyke on todella upea. Olen etsinyt pääkaupunkiseudun puutarhamyymälöistä valkoista lajiketta nyt kolme vuotta eikä vielä ole tärpännyt. Vaaleanpunaista olen nähnyt pari kertaa, mutta kun haluaisin juuri valkoista. Täälläpäin se ei siis ole kovin yleinen. Pitääkin käydä tsekkaamassa Kauppilan valikoima, jos toimittavat nettitilauksena.

  2. Todella hyvä idea ne viljat! Maissista tulee myös näyttäviä, istuttelimme niitä ruukkuihin. Ei ne ikinä ehdi valmistua, mutta näyttää hyvälle ja edullista.

    1. No hei kiitos itsellesi…Tosi kiva idis noi maissit!

      Viime vuonna meilläkin oli maissia, oli hyvä kesä niin saatiin hyvä sato. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *