Rakennuslupahakemus tehty

 

IMG_0354.JPG

Noniin!

Nyt on rakennuslupahakemus jätetty ja jään odottelemaan päätöstä. Kauan sen kiikuttamisessa menikin, kun työrupeama ei ole ottanut hellittäekseen. Lisäksi itse rakennuslupaan piti liittää lippua ja lappua jos toistakin ja niihin meni hetki tutustuessa.

Fiilistelen nyt kovin tätä projektiani, pidän tunteesta, että saan tehdä kaikki päätökset itse. Minun ei tarvitse kysyä keneltäkään varmistusta mitä materiaaleja tulen valitsemaan. Aika ajoin mieltäni painaa pieni ahdistus. Minua suoraan sanottuna pelottaa, kun kaivinkone saapuu tontille ja kaikki oikeasti alkaa. Tunteet ovat erittäin ristiriitaiset, mutta toiveikkaat! Olen kertonut kaikesta jännityksestä kavereille ja tietäisittepä vaan, kuinka moni on jo luvannut auttaa kaikessa. Lähipiiristä löytyy uskomaton sakki avuliaita tsemppinaisia, joista on vaikka mihin.

Tosiasia, joka on hyvä muistaa ja pitää aina paikkaansa; Asiat aina lopulta järjestyvät. Siihen faktaan on hyvä nojata ja loppujen lopuksi vain ja ainoastaan sinä itse voit vaikuttaa paljonkin siihen, että kaikki tosiaankin tulee menemään hyvin.

 

Kommentit (3)
  1. Tietääkseni rakennusala on aikamoinen villilänsi ja tekijää sekä toimijaa on monen moista. Jos ja kun löytää hyvät tyypit ei ole varmastikaan syytä huoleen ja uskoisin että sellaiset olen löytänyt.

  2. Seurasin sivusta ystäväperheen rakennusprojektia ja ihmeelisintä oli nimenomaan se, kuinka paljon materiaalivalintoja kyseenalaistettiin rakennustarkastajien osalta. Sekä se että rakennuammattilaisten ammattitaidon ja luvan sai päivän kurssilla.. Ei antanut täyttä luottamusta esim vesieristeiden tekijöiden ammattitaidosta.
    Onnea projektiin!

    1. Nyt on aikamoinen kärjistys, että rakennusammattilaisten ammattitaidon ja luvan saisi päivän kurssilla. Lienee haluat vähän avata rohkeaa väitettä? Mutta toisaalta, kukaanhan ei ole niin pätevä rakentaja kuin talon rakennuttaja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *