Rantamekossa kattoterassilla

Coco Sweet Dreams

 

Libanonissa oli muuten erityisen mukavia ihmisiä joiden kanssa oli helppo ystävystyä. Kaikilla näytti olevan laaja ystäväpiiri ja kavereita kuulema löytyy melkein jokaisesta Libanonin kaupungista.

Eräskin päivä olin uimarannalla ja tutustuin toisen kaverin kautta nuoreen naiseen, joka suorittaa tällä hetkellä tohtoriopintojaan. Siinä hetki vitsailtiin ja naurettiin, pian minut oli kutsuttu hänen perheensä loma-asuntoon joka sijaitsi ihan rannan vieressä. Minulle tarjottiin vesimelonia, manteleita ja vettä.  Pienen välipalan jälkeen jatkoimme auringonottoa. Minulle opetettiin että rantatuolissa makoilun sijaan paremmin ruskettuu kun kävelee rantaviivaa edes takas ja niin me tytöt paineltiin pitkin hiekkarantaa. Paikallisilla tytöillä oli hienot rantahatut ja todella bling bling -aurikolasit silmillä... todellisia posh leidejä! Iholle siveltiin baby oilia tooooodella runsaasti.  Libanon on muuten verrattain kallis maa. Kaikki käytännössä maksaa. Useimmiten uimarannoille on sisäänpääsymaksu, noin 10-20 dollaria. Autot parkkeerataan maksua vastaan. Coctail kustantaa noin 18 euroa ja vodkapullo (joka on tapana tilata yökerhossa suoraan pöytään) maksaa noin 120-200 euroa.  Jengi nautti silmin nähden jokaisesta päivästä kuin se olisi viimeinen, Libanonissa ihmiset osasivat pitää hauskaa ja elettiin näyttävästi.  /dress from H&M Studio

 

Kommentit

liinak (Ei varmistettu)

Hei! Ihania kuvia. Aiheen vierestä: onko sulla jatkeet hiuksissa? Ovat niin paksut ja pitkät :) Itse mietin ottavani, en vaan osaa päättä. Edes eri tapojen (sinetti, teipit tms.) välillä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! Juu, minulla on muutama teippipidennys hiuksissa tuomassa paksuutta. Mutta täytyy sanoa, että voisin olla ilmankin näitä pitkästä aikaa. Saisi hiukset ylös nutturalle jne...

Peppiina76 (Ei varmistettu)

Hiuksiin liittyvä kysymys täältäkin :) Missä värjäytät hiuksesi? Vaalean sävysi on todella upea.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Kesä värjää/polttaa hiukseni mielestäni vähän liiankin valkoisiksi. Niihin laitettiin tummia raitoja jossain välissä... kävin Hiusmuotoilua tunteella kampaajalla täällä Turussa.. kolme kuukautta sitten about.

Peppiina76 (Ei varmistettu)

Kiitti! Kokeile joskus Great Lenghtsin tuuhennusta. Mulla on se ollut (25kpl halkaistuja sinettejä) ainakin 7 vuotta ja olen tykännyt kovasti. Tämä ei ole mainos ja en ole kampaaja :)

liinak (Ei varmistettu)

Minulla on ollut sinettituuhennus ja sinetit menivät todella takkuun ja irtosivat juuresta helposti, vaikka hoidin ja harjasin niitä huolella. Hiuslaatukin varmasti ratkaisee ja päänahan rasvaisuus jne. Olen itse miettunyt niitä langalla tehtäviä, mutta langat ilmeisesti näkyvät helposti ohuehkosta tukasta läpi.

Rittu (Ei varmistettu)

IHOSYÖPÄ

Tasaraita

Baby Oil, auts. Toivottavasti paikalliset käyttää myös suojakertoimia sisältävää aurinkovoidetta. Luonnostaan tummempi iho toki antaa luonnostaan enemmän suojaa kuin meille valkoisille suomalaisille, mutta ei se täysin ihosyövältä suojaa. 

Auringonottaminen ilman suojaa on kyllä tänä päivänä ihan hölmöä hommaa. 

Kommentoi