Rantamekossa kattoterassilla

 

image.jpeg

Libanonissa oli muuten erityisen mukavia ihmisiä joiden kanssa oli helppo ystävystyä. Kaikilla näytti olevan laaja ystäväpiiri ja kavereita kuulema löytyy melkein jokaisesta Libanonin kaupungista.

Eräskin päivä olin uimarannalla ja tutustuin toisen kaverin kautta nuoreen naiseen, joka suorittaa tällä hetkellä tohtoriopintojaan. Siinä hetki vitsailtiin ja naurettiin, pian minut oli kutsuttu hänen perheensä loma-asuntoon joka sijaitsi ihan rannan vieressä. Minulle tarjottiin vesimelonia, manteleita ja vettä. image.jpeg Pienen välipalan jälkeen jatkoimme auringonottoa. Minulle opetettiin että rantatuolissa makoilun sijaan paremmin ruskettuu kun kävelee rantaviivaa edes takas ja niin me tytöt paineltiin pitkin hiekkarantaa. Paikallisilla tytöillä oli hienot rantahatut ja todella bling bling -aurikolasit silmillä… todellisia posh leidejä! Iholle siveltiin baby oilia tooooodella runsaasti. image.jpeg Libanon on muuten verrattain kallis maa. Kaikki käytännössä maksaa. Useimmiten uimarannoille on sisäänpääsymaksu, noin 10-20 dollaria. Autot parkkeerataan maksua vastaan. Coctail kustantaa noin 18 euroa ja vodkapullo (joka on tapana tilata yökerhossa suoraan pöytään) maksaa noin 120-200 euroa.  Jengi nautti silmin nähden jokaisesta päivästä kuin se olisi viimeinen, Libanonissa ihmiset osasivat pitää hauskaa ja elettiin näyttävästi.  /dress from H&M Studio

 

Kommentit (8)
  1. Baby Oil, auts. Toivottavasti paikalliset käyttää myös suojakertoimia sisältävää aurinkovoidetta. Luonnostaan tummempi iho toki antaa luonnostaan enemmän suojaa kuin meille valkoisille suomalaisille, mutta ei se täysin ihosyövältä suojaa. 

    Auringonottaminen ilman suojaa on kyllä tänä päivänä ihan hölmöä hommaa. 

  2. IHOSYÖPÄ

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *