Rantatalossani

9.42-18560820.jpg

 

Löydän usein itseni selaamasta innostavia taloja. Haaveilen missä unelmien kotini voisi sijaita ja miltä se näyttäisi. Olen pohjimmiltani vaatimaton ihminen, mutta omaksi iloksi on hauskaa leikkiä ajatuksella, että mitä jos…? 

Asuisin ehkäpä Malibussa rantatalossa. Aaltojen hypnotisoiva kohina rauhoittasi minut joka päivä ja ilmassa tuoksuisi raikas meri. Makuuhuoneen suuret liukuovet olisivat yöllä raollaan, jotta kuulisin voimakkaan meren paukkeen. Aurinko olisi polttava, mutta se ei tuntuisi niin pahalta merituulen puhaltaessa. Keittiöni voisi olla terästä, sellainen taloon arkkitehtuuriin sopiva. Keittiöni jääkaapista löytyisi aina hyvää juustoa, skumppaa ja tuoreet hedelmät olisivat käden ulottuvilla.

Hyvin rullaavat juoksulenkkini sijoittuisivat hiekkarannalle ja viikonloppuisin käpertyisin hiekkarannalle iltanuotion lämpöön. Alue olisi superturvallinen ja lapsilla olisi hyvä olla. That’s all. Malibu is calling my name! 

9.42-29270377.jpg 9.42-20787427.jpg

 

Nyt on teidän vuoronne haaveilla. Missä näkisitte itsenne mieluiten asumassa? Vai kenties asutte jo? 

Loistavaa viikkoa, olkoon se täynnä toteutuvia unelmia! 

/daydreaming… 🙂

Kuvat/pics: All Over Press

Kommentit (2)
  1. Tuo viimeinen kuva, ah! Siinä mun unelmaolohuone 🙂

  2. superihana postaus! yleensä unelmapostauksissa on vaan kuvia, mutta toi pieni tarina oli aivan hurmaava! 🙂 musta ois ihana asua jonkinlaisessa yhteisössä taikka heimossa ainakin vähän aikaa. siinä vois oppia kaikenlaista

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *