Rapusalaatti

 

image.jpg

Minä rakastan rapuja, kaikenmoisia, sukuisia, kokoisia… ne on niin ihania! Nam ja vielä kerran NAM! Lempparini ovat ehkä tiikeriravut (pirkka), joihin tehdään tietysti oma marinadi: öljyä, valkosipulia, chiliä, laadukasta suolaa ja korianteria, huh huh.

Vietän tänään leffaillan ja ajattelin rapuja. Ehkä kesärullia tai tiikereitä.

Yhtenä iltana tein simppelin rapusalaatin:

Jokirapuja

Aurinkokuivattuja tomaatteja

Nektariinia

Sitruunan ja limen kuorta raastettuna

Reilusti korianteria

Kevät on ollut ihan kamalan kiireinen ja olen ihan silmät ristissä. Taidan  kuitenkin hakea take-away eväät kauppahallista, sillä kävelin eräänä päivänä sen ravintolapuolen läpi ja ihastuin niin palavasti, sieltähän löytyy vaikka mitä! Onko teillä jotain suosikkimestaa siellä? Bongasin myös kesärullia (vai onko se kevätrulla?).

Rentouttavaa iltaa!

Kommentit (5)
  1. Kesärulla (riisipaperi): http://blogit.hs.fi/kauhaajarakkautta/2012/04/10/kas-nain-syntyy-vietnamilainen-kesarulla/

    Kevätrulla (friteerattu): http://www.makuja.fi/reseptit/kevatrullat/

    Kesärulla (jota tossa jutussa kyllä sanotaan kutsuttavan myös kevätrullaksi) on keveydessään aivan ihana herkku – ja täyttäväkin. Kotona tehtynä jokainen syöjä voi tortillan tapaan myös itse täyttää rullan haluamillaan (esim. kasvis- tai lihaisimmilla) täytteillä. Suosittelen, nam!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *