Reissulta

p1017447.jpg

p1017429.jpg

p1017448.jpg

Ou jee, kotona ollaan. Aika väsyneinä mutta kivalta reissulta palanneena. Välillä toki mietittiin että millainen reissu meillä olisi ollut ilman lapsia? 😉 Riekkua hotellin alakerran kauniissa kulmabaarissa myöhään ja kulkemaan portaita hissien sijaan ja niin pois päin. Reissaaminen lasten kanssa vaatii vähän enemmän suunnittelua, mutta kyllä se onnistuu ihan hyvin. Kunhan ei vaan aseta liian tiukkoja aikatauluja minkään suhteen ja on avoimin mielin liikkeellä.

Eilen sanottiin hyvästit meidän hotellille, Scandic Grand Centralille joka sijaitsee muuten ihan loisto paikalla, ihan lähellä rautatieasemaa (Centralstation). Olin siellä toistamiseen ja hotelli on vaan niin kaunis. Sieltä löytyy niin paljon kaikkea kaunista katseltavaa. Silmänruokaa. Jos haluaa lomalta hyviä unia niin hotskun sänky on muuten ihan unelma, oli niin hyvä nukkua. Sen sängyn kun olisi saanut mukaan.

p1017351.jpg

p4128389.jpg

p4128392.jpg

p4128391.jpg

p4128394.jpg

p4128396.jpg

p4128401.jpg

p4118027.jpg

Nyt laukkuja purkamaan ja tulevaa muuttoa organisoimaan.

Terkut!

Kommentit (21)
  1. Ihan hyvähän tuo on tuo kasvojen peittäminen, ei siinä mitään valittamisen aihetta mun mielestä ole! Sitä paitsi, tuolla kun joku sanoi, ettei lasta tunnistettaisi vuoden päästä kadulla, niin jos nyt näyttäisi kasvoja ja vuoden päästä enää ei, jossain tulee se raja kuitenkin, ettei niitä kasvoja enää näkyisi täällä, ja silloin siitä kanssa valitettaisiin. En nyt osaa tätä selittää tuon paremmin, mutta ehkä joku ymmärtää pointin? Sitä paitsi, vaikka lapsi kasvaa, voi hyvinkin olla tunnistettavissa. Ja nyt kun ajattelee, en itsekään ihan välttämättä haluaisi nyt löytää omia lapsuuskuvia netistä, en ikinä!
    Tee, Coco, vaan niin kuin itse parhaaksi näet, sinun blogistahan tässä on kyse!

  2. Paikassa, johon kenellä tahansa on mahdollisuus päästä (vaikka sitten lippu ostamalla), saa kuvata, koska se on silloin julkinen paikka, ja kuvat saa myös julkaista. Tällaisia paikkoja ovat yleensä ravintolat (pois lukien yksityistilaisuudet), konsertit (vaikka monet järjestäjät koettavatkin rajoittaa niissä kuvaamista), kaupat ja tavaratalot.

    Laki sekä hyvät tavat ja eettisyys ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Minusta ei ole hyvien tapojen mukaista julkaista kenestäkään kuvaa yhtään missään kysymättä lupaa. Eli ristiriitaistahan tämä sillä lailla on. Tykkään siitä, että olet ottanut blogissasi nämä asiat huomioon ja kunnioitat muiden yksityisyyttä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *