Ruokailutilasta katsottuna

Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa!

Lattia on nyt sitten asennettu, se on siis Upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188x2266 (yhteistyö). Remppamiehet ovat asentaneet jo listatkin taloon, nyt ne saa nopeesti, kun mitään ei ole tiellä.

Valoa riittää meidän olohuoneessa, tätä suurta tilaa on kiva sisustaa, tosin huonekalujen sijoittaminen ehkä vähän haasteellista. Yritän välttää sitä, että huonekalut menevät pitkin seiniä, mutta suuret ikkunat tuovat vähän lisä probleemia. Toisaalta en edes kaipaa paljon huonekaluja, vaan haluan että luonto tulee kauniisti esille ikkunoista - ei saa olla mitään esteitä. Unelmoin Mies Van De Rohe:n Barcelona Daybed:stä ikkunan alla, se sopisi parhaiten.

Vielä paljon hommia ja keittiö edelleen pelkkänä runkona. Viikolla tulee putkimies asentamaan suihkun ja hanat, sitten me periaatteessa voitaisiin jo nukkua yötä talossa. Sitä odotellessa.

Mahtavaa viikkoa, pysykää terveinä!

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

oooooooooooooh!

Pumpkin (Ei varmistettu)

Heippa,
blogiyhteistyö-asioista täysin ulkona olevana, mitä se siis tarkoittaa tässä ? Saitteko lattian edullisemmin tai ilmaiseksi? Moni bloggaaja saa tavaroita testiin ja omaksi, kertovat niistä avoimesti tai vihjaavat rivien välistä. Kiintoisa asia mielestäni. Mitä muuta taloonne liittyvää on yhteistyössä tehty? Ei taida lattia olla "testissä";)

katja.t

Kauniin valoisaa! Tulee varmasti hieno :)

LittleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Oiiii, näyttää hyvältä! Ihan mielettömät ikkunat! Ihanan valoisaa! :)

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Kääks! Nyt on hienoa! Vitsit noi ikkunat... Teidän olkkarihan muuttuu aina vuodenajan mukana kun luonto on noin lähellä :) Vaude!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään! Tästä tulee upea, wau!

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Upea tila! Ihanat isot ikkunat, wau!

-Jenni- (Ei varmistettu) http://ymmb-okei.blogspot.fi/

Upea ja ihanan valoisa! Kohta pääsette jo muuttamaan, mahtavaa! :)

Katatytsi (Ei varmistettu) http://onniasuutaalla.blogspot.fi/

Vau näyttää niin hienolta! En malta odottaa että päästään näkemään miten sisustat tuon upean olohuoneen! :)

:) (Ei varmistettu)

Toisaalta superihana, toisaalta kauhean surullista ette yhtään mistään huomaan teidän olevan vanhassa talossa, joka ainoa kohta on muutettu/uusittu. Vai olenko väärässä?

Se periaate että mikä ei ole rikki, sitä ei vaihdeta/korjata on loistava koska silloin eri aikakerrokset jäävät näkyviin ja luovat kodikkaan asunnon. :)

Minna333 (Ei varmistettu)

Tarkoitat varmaankin Mies van der Rohea?

Coco
Coco Sweet Dreams

Hertta, iiih! :)

Pumpkin, blogiyhteistyöt tarkoittavat yleensä sitä että bloggaaja saa tuotteen ja kirjoittaa vastineeksi siitä blogiin. Näin pääpiirteissään. Lattian kohdalla olen saanut vähän alennusta blogini kautta.

Bloggaajat saavat toki testattavaksi paljon tuotteita, näistä ei ole mikään pakko kirjoittaa (ellei toisin sovita) vaan ovat lehdistönäytteitä.

katja.t, kiitos kaunis!

Little B, minäkin tykkään, kiitos!

Julia, isot ikkunat on olleet mun pitkäaikainen unelma ja just toi että luonto ja koti yhdistyvät kauniisti. <3

Vierailija, kiitos! <3

heinie, kiitos!

Jenni, joo! Ihan pian, itseasiassa jo tällä viikolla tehdään pikku hiljaa muuttoa. Jes, eka muutto kun voidaan tehdä rauhassa, monesti ollaan ryykästy yhdessä päivässä - se on hullun hommaa.

Katatytsi, saa nähä mitä tulee. Uusia huonekaluja ei olla ihan heti ostamassa tms.

:) Ei meillä ollut muuta mahdollisuuttakaan kuin uusia kaikki, vanha talo niin vanha talo. Hiiret olivat tehdään reittejä kattoon ja seiniin, haluttiin uusia ihan kaikki - allergisia kun ollaan. Keittiö oli ihan kasari, lattia kulunut, isot ikkunat valskasi jne. Takkahuoneessa on jätetty sellaista klinkkerilaattaa näkyville - se tais olla ainut "ehjä" asia, joka voitiin säilyttää. Mun mielestä on parempi laittaa kaikki kerralla kuntoon.

Coco
Coco Sweet Dreams

Minna333, no juu! :)

Small things with a bling

Näyttää hyvältä ja VALOISALTA. Minäkään en malttaisi odottaa ettää pääsette muuttamaan :) toisin sanoen tsemppiä muuttoon.

VIIRU (Ei varmistettu)

NO HUH kun on hieno!!!! Siis täytyy myöntää, että epäilin tota lattia
valintaa, mutta myönnän virheeni, sopii todella hyvin on niin valoisa ja
avara ja nuo ikkunat siis kun ajattelee miten se luonto näkyy aina ja kunnolla ja on onnistuneesti osa sisustusta. Kyllä se on niin että paikan
päällä sitä tietää paremmin kuin se että katselee täältä ruudulta. Tytölle
tapetti valinta on kans nappi valinta, ihana varmasti valkoisia kalusteita raikastamassa. Mielestäni oranssi ja pinkki sopii todella hyvin yhteen,
olen joskus kans aikoinaan sisutanut niillä. : )
Teidän koko perheelle tulee niin hieno koti!!!
Onneksi olkoon !!!! :)

SallaS (Ei varmistettu)

Wautsi, upealta näyttää! Onko teidän ikkunat muuten kiinteät vai avattavat?Meillä on alkamassa OKT-projekti ja pähkäillään ikkunavalintojen kanssa.Huoneissa kun täytyy olla myös avattavat - edes pienet.Oltiin siis ajateltu kiinteitä, mutta nyt mietityttää kun tulisi mahdollisesti kahdenlaisia niiden pakollisten avattavien vuoksi. Niissä kun kuitenkin on varsinkin sisältä katsottuna selvä ero karmeissa. Minkä kokoiset nuo teidän suuret ikkunat?
Vitsi, teille tulee kyllä hieno talo, tuskin maltan odottaa lopputulosta ja toivon mukaan kuvia siitä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lukijat ova päässeet näkemään vasta pieniä paloja kokonaisuudesta. Olisi kiva pystyä tarkemmin hahmottamaan, millainen pohja talossa on, paljonko on neliöitä ja onko vanhan talon pohjaa jotenkin muutettu? Kaadettu seiniä? Vaihdettu huonejärjestystä?

Samassa tilanteessa olevaa kiinnostaisi myös kalustevalinnat (siis kiintokalusteet), niistä kiitos kuvia jos saisin nähdä :) Lisätietoa, mistä pyysitte tarjouksia Turussa ja missä saa parasta palvelua?

Coco
Coco Sweet Dreams

K3, kiitos paljon! "Pieni" loppurutistus vielä niin sitten saadaan vähän levähtää. <3

VIIRU, no kiitos! <3 Se on totta, kuvissa ei lähes koskaan välity se sama tunnelma tai sävyt jne. Kiitos kiitos! :)

SallaS, Olohuoneen ikkunat ovat kiinteät ja yläkarmissa on sellainen raitisilmaventtiili. Keittiö on tuosta kuvasta vasemmalla, sieltä löytyy iso ikkuna ja sen vieressä on sellainen avattava tuuletusikkuna. Makkareissa on kaikissa avattavat tuuletusikkunat + raitisilmaventtiili. Kannattaa ikkunajutuissa myös miettiä mistä otetaan korvausilmaa jne. Mä teen jossain vaiheessa vähän suurempaa juttua ikkunoista, en muista tarkkoja kokoja juuri nyt.

Vierailija, lukijat pääsevät vastaisuudessakin näkemään postauksissa pieniä paloja kodistamme. Hiljaa hyvä tulee. Pohjakuvaa voisin toki laittaa, se ei ole muuttunut sen koomin alkuperäisestä.

-S (Ei varmistettu) http://kolmehuonettakeittio.blogspot.fi

Wau, näyttää valoisalta ja raikkaalta.
Täällä odotetaan jo sisustetusta kodista.
Tsemppiä viimemetreille! :)

Omenainen

Hieno ja valoisa!

AnnuM (Ei varmistettu)

Todella kaunis tila. Noiden ikkunoiden mitat kiinnostaisivat minuakin. Olisi mahtavaa, jos voisit tehdä niistä tarkemman jutun (niinkuin tuossa yllä mainitsitkin) :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Omenainen, kiitos! Teillä kans ihanat kodit!

Annu, joo teen! Itseasiassa vanhat ikkunat olivat leveydeltään samat, me vaan suurenneettiin ikkunoita alaspäin.

Kommentoi