Ruokailutilasta katsottuna

valmis.jpg

Hyvää iltaa!

Lattia on nyt sitten asennettu, se on siis Upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188×2266 (yhteistyö). Remppamiehet ovat asentaneet jo listatkin taloon, nyt ne saa nopeesti, kun mitään ei ole tiellä.

Valoa riittää meidän olohuoneessa, tätä suurta tilaa on kiva sisustaa, tosin huonekalujen sijoittaminen ehkä vähän haasteellista. Yritän välttää sitä, että huonekalut menevät pitkin seiniä, mutta suuret ikkunat tuovat vähän lisä probleemia. Toisaalta en edes kaipaa paljon huonekaluja, vaan haluan että luonto tulee kauniisti esille ikkunoista – ei saa olla mitään esteitä. Unelmoin Mies Van De Rohe:n Barcelona Daybed:stä ikkunan alla, se sopisi parhaiten.

Vielä paljon hommia ja keittiö edelleen pelkkänä runkona. Viikolla tulee putkimies asentamaan suihkun ja hanat, sitten me periaatteessa voitaisiin jo nukkua yötä talossa. Sitä odotellessa.

Mahtavaa viikkoa, pysykää terveinä!

Kommentit (22)
  1. Omenainen, kiitos! Teillä kans ihanat kodit!

    Annu, joo teen! Itseasiassa vanhat ikkunat olivat leveydeltään samat, me vaan suurenneettiin ikkunoita alaspäin.

  2. Todella kaunis tila. Noiden ikkunoiden mitat kiinnostaisivat minuakin. Olisi mahtavaa, jos voisit tehdä niistä tarkemman jutun (niinkuin tuossa yllä mainitsitkin) 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *