Ruusuja juhlapöytään

Coco Sweet Dreams

Minussa asuu pieni Party Planner. Rakastan juhliensuunnittelua ja kaikkea koristelua ja sainkin viime viikolla kivan idiksen juhlapöydän kukka-asetelmasta. Yksi kiva tyttö saa valkolakin ensi viikolla ja yksi toinen ihanuus menee kesällä naimisiin - että idiksenä vaikka teille tyttösille.

Ruusut sain yhteistyössä Kukkakauppa Fiorista ja halusin nimenomaan valkoisia, isoja ja hyvin auenneita ruusuja. Katkaisin varret lyhyiksi ja teräviksi ja tökkäsin ne kukkasieneen joka sitä ennen oli kastettu kauttaaltaan veteen.

Alustaksi keksin käyttää sellaista keksirasian muovikantta ja veistelin kukkasienen sen kokoiseksi. Kukkasieni siis muotoillaan kuivana ja upotetaan veteen jotta se imee itseensä vettä. Sitten vaan ruusuja tökätään sieneen ja valmis.

Halusin asetelmaan myös vähän tunnelmaa, joten laitoin pari pöytäkynttilää sekaan. Ehkä sellaiset vähän korkeammat ovat paloturvallisesti parempia...

Pientä särmää toivat vielä mustat narut jotka laitoin pitkin pöydän päitä ja keskelle. Sidoin päihin pienet valkoiset kivet jotta narut pysyvät paikoillaan. Naru oli muistaakseni jotain paperinarua jota löysin kaapista - Tiimarista alunperin.

Oma astelmani näytti pyöreältä vaikka se on tehty neliönmuotoisen kannen päälle.

Tästä kuvasta näkee vähän tuota pohjaa ja kukkasientä:

 

Sitten halusin vähän muuttaa tunnelmaa. Tässä ehkä vähän rennompi tunnelma olutpulloineen päivineen. Vastaavan asetelman voi tehdä vaikka ihan luonnonkukista tai lehdistä. Nyt on aika kauniita ja muhkeita versoja puissa.

Mitä runsaammin olet lisännyt asetelmiin kukkia/lehtiä - sen parempi. Tähän toiseen asetelmaan siis käytin ruusunoksan lehtiä...

Aika kivat, eiks ookki? Vaatii pientä näpertelyä, mutta ei mitään suurempaa. Itse olen aika nopea käänteissäni enkä olisi edes jaksanut näpertää mitään kovin vaativaa.

Ihania juhlia kaikille sankareille!

Kommentit

Coraline (Ei varmistettu)

Ihastuttavia ideoita! Täytyykin pitää mielessä -meillä juhlitaan nimittäin loppukesällä/alkusyksyllä ristiäisiä, ja tuollainen asetelma sopisi juhlan teemaan loistavasti. <3

iloiset jutut

Todella kaunis kattaus ja ihanat ideat kaikkinensa. Sinulla on silmää ja herkkyyttä aistikkaille asioille. Kuvatkin olivat taas kovin nättejä. Kiitos vinkeistä!

Galaxy (Ei varmistettu)

Todella kaunis kattaus, toisilla on tosiaan silmää! Kynttilä tuon kukka-asetelman keskellä kyllä hirvitti minuakin, ilman asetelmassa olevaa kynttilää olisi mielestäni perfetto. :) Meiltä vielä kun löytyy presis samat astiatkin, joten todella kiva oli katsoa tuota kattaustasi.

http://mayopic.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Tosi kauniita ja näppäriä ideoita, jee! pitää päästä mahd. pian kokeilemaan jotain tällaista. Enää ei puutu kuin se kunnon ruokapöytä ;-)

Mayo

Jatta (Ei varmistettu)

Mielestäni tuo versio no:2 on jostakin syystä kauniimpi ja vielä kun vihreiden lehtien keskelle laittaisi yhden valkoisen ruusun, niin se on siinä. :)

Samankaltaisia sitten useampi riviin mikäli pöytä on suuri tai pitkä ja nuo vihreät lehdet voi niinkuin totesitkin olla luonnosta kerättyjä ja se yksi ruusu aina keskelle ostotavaraa, niin eipä tule kalliksi.:) Ja mikä estää laittaa ruusun tilalle suuri kaunis valkoinen neilikka, sillä neilikka kestää kauemmin kuin ruusu eikä nuokahda samalla tavalla.

Kaunis sekä pelkistetty kattaus :)

Le Petit Conquistador

Nämä sinun kuvasi, kertakaikkiaan...!

Vierailija Mate (Ei varmistettu)

Hei!

Aivan mahtava idea toteutan sen varmasti heti tilaisuuden tullen! Ihanan yksinkertainen ja tyylikäs ja vielä helposti muunneltavissa vaihtamalla alusastiaa ja ruusujen väriä. Vinkkinä keksin, että asetelman voisi tehdä myös ihan lautaselle, se olisi varmaan tyylikäs, vaikkei alusta paljoa varsinkaan isojen ruusujen alta näy. Lisäksi haluaisin kiittää sinua inspiroivasta ja ihanasta blogista! Varsinkin näin turkulaisesna on mukava seurata blogiasi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta ovat kauniita juuri noin - valkoiset valkoisena ja vihreät vihreinä. Laitoitko nuo vihreätkin siihen oasis -sieneen suoraan? Häkellyttävän kaunista ilman kukkia!

Anne_ (Ei varmistettu)

Hei Coco, miksi ei vanhassa blogissasi näy enää mitkään kuvat? Niihin oli niin ihana aina palata, saisiko niitä mitenkään enää näkyviin? Kiva, jos onnistuisi.

Louise (Ei varmistettu)

Hei Coco ja ihania kuvia, ihan super kaunis toi kukka-asetelma! Mulla on kanssa tota samaa Iiittalan Ultima Thule-sarjaa. Moneen vuoteen en tykännyt siitä yhtään kunnes pari vuotta sitten se alkoi taas näyttää hyvällä tavalla retrolta. Mutta hei yksi juttu: nuo punaset Iittalan tarrat on kyllä tarkoitus ottaa pois eikä jättää laseihin kiinni, niinkuin monet tuntuvat tekevän. Ei kauheen kivaa juoda lasista joissa tarra tulee suuhun :)
Aurinkoista viikkoa!

CandyLove

Oi ihania ideoita!

Unelma puutarhassani olisi ehkä just vain näitä kahta väriä, valkoista ja vihreää...hmm...

Kiitos inspiraatiosta ..taas! :))

Riittag (Ei varmistettu)

Onpas kaunis kattaus! Kiva idea nuo lehdet jos ei satu olemaan ruusuja tarjolla. Tykkään!

Hantta (Ei varmistettu)

Yksinkertainen on kaunista! Tein yhtenä syksynä punaisista marjoista notkuvista puolukanvarvuista vastaavanlaisen asetetelman kahvipöytään, se oli tosi kaunis. Syvää vihreää ja hehkuvaa tummaa punaista...
Kesällä tuollaisen voisi toteuttaa vaikka pioneista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania asetelmia. Tuota ruusuasetelmaa täytyy joskus kokeilla ja mahtava idea käyttää luonnosta kerättyjä lehtiä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, hyvä idis. Mä halusin tehdä pari vähän erilaista asetelmaa. Toiseen en halunnut yhtään kukkaa vain vihreää.

Vierailija, joo laitoin vihreät myös siihen sieneen. Jätin lehtiin pienet varret että pysyvät ja saavat kosteutta.

Anne, mä yritän selvittää miksi kuvat eivät näy vanhassa blogissa...

Louise, noissa tarrajutuissa on varmaan kaksi koulukuntaa, mä olen aina pitänyt niitä niin kauan kun vain pysyvät. Tiskaan aina käsin noi. Mä olen myös pitänyt tuosta sarjasta - mun äidilläkin on tuota ja se on jotenkin kotoinen.

 

Kommentoi