Saarekkeella

Coco Sweet Dreams

Nyt on asetelmaa meidän uudelta saarekkeelta. Se lienee ainut valmis osa keittiöstä, liesi toimii ja voidaan tehdä kunnon ruokaa. Elämä voittaa. Uu jee!

Ajattelin korkata keittiön sillä kuuluisalla avokadopastalla, oletteko jo kokeilleet? Avokado itsessään on ehkä maailman parhaimpia juttuja ja pastaa tykkään myös puputtaa.

Vielä on kotona paljon kesken, varsinkin sisustus. Taitaa olla ikuisuusprojekti tämä sisustaminen, ainakin omalla kohdallani.

Instagramin puolella näitte jo ison kasan kukkia, sain Kukka Fiorilta paljon kukkia blogin kautta ja olen ripotellut kukkia pitkin kotia. Kokeilkaa tuollaista pyöreää maljakkoa, se on vaihtelun vuoksi tosi hauska ja sopii vanhanaikaisuudessaan moderniin ympäristöön.

Me mennään pian heittää ekat löylyt, tätä hetkee on kyl odotettu. Lämmintä iltaa!

Oh Land – Frostbite

Kommentit

annemi83 (Ei varmistettu) http://52weeksofdeliciousness.com/

Avokadopasta on hyvää :) muistan itsekin tuon tunteen kun reilu vuosi sitten pääsin ensimmäistä kertaa tekemään ihan oikeasti ruokaa uudessa, remontoidussa keittiössä. Huikea fiilis!

whitelily
White Lily

Kaunista ja valoisaa! Ihania löylyjä ja kokkailuja uudessa kodissa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis koti teillä. Onnea! Saareke on täydellinen keksintö! Omanne näytti kauniilta - mitä materiaalia kansi on. Ja avokadopasta on kyllä ihan maineensa veroinen ruokahitti. Kokkasin sitä ensin kotiväelle ja heti perään vieraillekin.

a-m.y
Kotia tekemässä

Oi, tuota hetkeä odotan ehkä eniten että pääsee kokeilemaan saunaa ja keittiötä ekaa kertaa. Meillä muutto huhti-toukokuussa vaikkei millään uskoisi tässä vaiheessa, kun kaikki on niin kesken eikä pinnat ole valmiit.. Ihanalta teidän koti näyttää jo nyt!

Coco
Coco Sweet Dreams

Annemi, täytyy ehdottomasti kokeilla siis. :) 

whitelily, kiitos! :)

Vierailija, taso on 20 mm super white. Kvartsia, et pitäis kestää käytössä. :) ja pastaa pitää koklata hetimiten.

amy, Ekat saunomiset on ny saunottu, lapset olivat ihan päättömän innoissaan. <3 pian   teidänki koti valmistuu, ihan lopussa tulee suhteellisen nopeesti ne uudet jutut. Pääsette kivasti kevät/kesäksi kotiin. :)

 

 

Sole (Ei varmistettu)

Avokadopasta, mums mums, nam nam!

Taina L.

Loistavaa, elämänne helpottuu taas huomattavasti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Love the Tom Dixon candle holder

Coco
Coco Sweet Dreams

Sole, ainesosat kuulostaa jo niin herkulta. Odotukset on kovat. :)

Taina, todellakin. Tähän mennessä ollaan käytetty vaan mikroa... odotan jo et pääsen kunnolla kokkailee...

Vierailija, me too. I love it the most when it comes to candle holders...

VIIRU (Ei varmistettu)

heip, tein tänään tätä avokado pastaa ensimmaisen kerran kun luin tämän postauksen eilen, menin suoraan tänään stockalle. Huvittavaa tässä on
se, että stockan juusto myyjä naureskeli kun kyselin juustoja, että oletko tekemässä avokado pastaa, kysyin, että mistä tiesit, myyjä kertoi, että helsingin sanomat oli julkaisseet ohjeen ja kertoneet kirjasta.
Yhtäkkiä kaikki olivat ostaneet pecorino ja parmesaani juustoa, myyjät olivat miettineet, että hyvä juusto se on mutta miten sitä nyt kaikki ostaa ja syy oli selvinnyt avokado pasta. Tätä ruokaa tekee kuulemma moni ja on erittäin suosittu, myyjä jopa muisti reseptin ulkoa ja sain aivan loistavaa palvelua, miten tehdä tämä ruoka! : ) Kiitos vinkistä, koko perhe tykkäs ja makua tästä ruuasta ei puutu, ainut miinus näin vannoutuneena lihan syöjänä olisin kaivannut
jotain pureskeltavaa : )

Coco
Coco Sweet Dreams

Viiru, hih, hauska juttu ja jännä huomata miten suuri vaikutus blogeilla on. Olen kuullut että tietyt vaatteet/meikit yms on myyty loppuun, kun joku suosittu bloggaaja on niistä maininnut. Mä muun muassa olen metsästänyt meidän Lilyn Saara Sarvaksen kehumaa suolasaippuaa, jolla pitäisi lähtee epäpuhtauden pois iholta. http://www.lily.fi/juttu/taydellisen-ihon-salaisuus

Tällä viikolla kokeilen kyllä tuota pastaa, minä syön mieluiten kasvisruokaa ja koitan kuumeisesti kääntää myös noiden poikien päät. :) Ainakin oppisivat tykkäämään kasvisruoasta.

VIIRU (Ei varmistettu)

Hei, hassua on myös se että blogeista saa nykyään parempaa infoa sekä
ennemmin tietoa kaikesta mikä on sillä hetkellä esim muodissa kuin lehdistä. Olen yrittäny metsästää yhtiä kenkiäkin joista eräs bloggaaja kertoi, kaupassa myyjät olivat ihan pihalla kun kyselin niitä " ai onko meille tulossa sellaisia : ) kiitti tuosta suolasaippua vinkistä ja linkistä, itselläni on talvisin tosi vaikea atopia ja kans epäpuhtautta, mennen heti huomenna
etsimään tuota suolasaippuaa!!!

Fredrica (Ei varmistettu)

Ihanan valoisa koti teillä! :) Odottelemme tässä niinikään uuteen, vasta valmistuvaan omakotitaloon muuttoa. Ihanaa!

Avokadopasta on suurta herkkua perheessämme meidän aikuisten kesken. Lapset eivät välitä vielä näin "syvistä" mauista (mielestäni avokadopastaan on laitettava reilusti valkosipulia, chiliä ja limeä jotta homma toimii), joten heille kokkaillaan yleensä pestopastaa kaveriksi tms.

Aurinkoa viikkoosi!

Kommentoi