Saarekkeella

p1017907.jpg

p1017844.jpg

p1017899.jpg

Nyt on asetelmaa meidän uudelta saarekkeelta. Se lienee ainut valmis osa keittiöstä, liesi toimii ja voidaan tehdä kunnon ruokaa. Elämä voittaa. Uu jee!

Ajattelin korkata keittiön sillä kuuluisalla avokadopastalla, oletteko jo kokeilleet? Avokado itsessään on ehkä maailman parhaimpia juttuja ja pastaa tykkään myös puputtaa.

Vielä on kotona paljon kesken, varsinkin sisustus. Taitaa olla ikuisuusprojekti tämä sisustaminen, ainakin omalla kohdallani.

Instagramin puolella näitte jo ison kasan kukkia, sain Kukka Fiorilta paljon kukkia blogin kautta ja olen ripotellut kukkia pitkin kotia. Kokeilkaa tuollaista pyöreää maljakkoa, se on vaihtelun vuoksi tosi hauska ja sopii vanhanaikaisuudessaan moderniin ympäristöön.

Me mennään pian heittää ekat löylyt, tätä hetkee on kyl odotettu. Lämmintä iltaa!

Oh Land – Frostbite

Kommentit (13)
  1. Ihanan valoisa koti teillä! 🙂 Odottelemme tässä niinikään uuteen, vasta valmistuvaan omakotitaloon muuttoa. Ihanaa!

    Avokadopasta on suurta herkkua perheessämme meidän aikuisten kesken. Lapset eivät välitä vielä näin ”syvistä” mauista (mielestäni avokadopastaan on laitettava reilusti valkosipulia, chiliä ja limeä jotta homma toimii), joten heille kokkaillaan yleensä pestopastaa kaveriksi tms.

    Aurinkoa viikkoosi!

  2. Hei, hassua on myös se että blogeista saa nykyään parempaa infoa sekä
    ennemmin tietoa kaikesta mikä on sillä hetkellä esim muodissa kuin lehdistä. Olen yrittäny metsästää yhtiä kenkiäkin joista eräs bloggaaja kertoi, kaupassa myyjät olivat ihan pihalla kun kyselin niitä ” ai onko meille tulossa sellaisia : ) kiitti tuosta suolasaippua vinkistä ja linkistä, itselläni on talvisin tosi vaikea atopia ja kans epäpuhtautta, mennen heti huomenna
    etsimään tuota suolasaippuaa!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *