Sähköä auringosta ja alennus aurinkopaneeleista

Kaupallinen yhteistyö: Solar Age

Me ollaan hiljalleen totuteltu uuteen elämäntapaan mitä tulee kotona tehtäviin askareisiin. Pyykinpesukone pyörii aina päivällä, kun aurinko paistaa. Samoiten tiskikone ja kaikki muutkin sähkölaitteet. Sähköskootterikin huristelee ilmaiseksi, kun lataan sen aurinkoisella ilmalla.

Olen jo pitkään haaveillut talosta, jossa voisi olla ja elää mahdollisimman omavaraisesti. Se olikin yksi syy miksi päädyin ostamaan aurinkopaneelit kotiini. Olen jo pitkään vertaillut eri yrityksiä ja Solar Age teki minuun parhaimman vaikutuksen ja pidin myös heidän hyvästä palvelusta, mustista aurinkopaneeleista, mustista kattotelineistä ja nopeasta toiminnasta.  Yritys on myös täältä Turun seudulta ja he ovat tehneet monta kohdetta tänne lähistölleni. Päätimme vielä tehdä yhteistyötä ja sovimme, että te lukijat saatte kauttani jopa 500 euron alennuksen aurinkovoimalasta, tämä tarjous on voimassa elokuun loppuun saakka.

12 paneelia katolleni saatiin alle päivässä laitettua kuntoon ja kaikenlaiset johtoviritelmät ja systeemit saatiin piilotettua taloni ulkolaudoituksen alle. Ainut näkyvä osa on invertti, joka on talon ulkoseinässä ja siitä näkee helposti kuinka paljon paneelit sillä hetkellä tuottavat. Minulla on myös kännykässä sovellus, josta näen tarkemmat luvut ja saman tietokonesovelluksen kautta vielä tarkemmat tidot, niitä onkin mielenkiintoista seurailla.

Minulle on myös tärkeää saada taloni energialuokka paremmaksi ja tämä on yksi askel siihen tavoitteeseen. Nyt vaan toivon mahdollisimman paljon aurinkoisia päiviä, onneksi taloni on todella aurinkoisella paikalla, eikä suuria puita ole varjostamassa kattoa. Tämä on ihan hyvä ja tärkeä seikka pitää mielessä, jos paneeleita on ajatellut hankkia.

Olen niin onnellinen, että taloni on nyt vihreämpi ja kuluttaa vähemmän suoraa sähköä mitä ennen. Kuulisin mieluusti kokemuksianne mikäli teillä on myös käytössä aurinkopaneelit. Ja jos ei niin suosittelen tarttumaan tähän tarjoukseen, en voisi olla tyytyväisempi näistä paneeleista ja työn jäljestä. Eli tosiaan mainitsemalla hennailon saatte 500 euron alennuksen Solar Age -aurinkovoimalasta. Alennus on voimassa elokuun 2020 loppuun saakka.

Aurinkoisia päiviä toivoen,

Henna

Kommentit (1)
  1. Hieno hankinta ja tämä kiinnostaisi itseäkin tulevaisuudessa jos omakotitalo. Postaustoiveena olisi tulevaisuuteen kuulla sun käytännön kokemuksia minkä verran sähköä paneeleista saa Suomen keleillä eri vuodenaikoina. Kiinnostaisi myös kuulla lukuja paljonko paneelit maksaa ja paljonko sähkölaskussa säästyy. Ihana tuo kuvakulma muuten sun taloon, hahmottaa ihan erilailla miltä talo näyttää:) Kauniin linjakas ja pelkistetty:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *